Slide


PARTENERI:

Eximprod Grup va face recrutări la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România

By

Eximprod Grup, unul dintre cei mai importanți jucatori pe piața produselor, echipamentelor și serviciilor pentru transportul și distributia energiei, va face recrutări la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România organizat în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom de către CFiR – singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină.

Eximprod este o companie înființată în 1994 ce a crescut și s-a dezvoltat datorită unei viziuni clare, a unei dorințe de a crea și dezvolta produse intuitive și inovatoare și a unei înțelegeri profunde a dinamicii pieței.

În ultimii 25 de ani cercetarea și dezvoltarea continuă, investițiile și abordarea a noi domenii de activitate, au făcut din Eximprod un grup diversificat cu peste 400 de angajați, cu companii dedicate pentru producție de echipamente electrice, servicii de automatizări și rețele inteligente (SCADA), software, proiecte la cheie, proiectare electrică și dezvoltare de parcuri eoliene și solare.

Eximprod Grup produce echipamente pentru Căi Ferate

În 2002, Eximprod a produs primul izolator compozit de 25 kV destinat căilor ferate apoi și-a extins  gama de produse destinate căilor ferate ce include:

  • Nouă tipuri diferite de izolatoare compozite pentru ancorare și pentru consola liniei de contact de 27,5kV AC, inclusiv aplicații pentru căi ferate de mare viteză
  • Patru tipuri diferite de izolatoare compozite pentru căi ferate, 3kV DC
  • Cinci tipuri de izolatoare compozite pentru separatoare de cale ferată
  • Sisteme de consolă complete pentru aplicații de 3 kV DC și 27,5 kV, inclusiv modele speciale pentru instalare în tuneluri

Eximprod a livrat peste 200.000 de izolatoare de cale ferată care funcționează fără nicio defecțiune în opt țări europene. Produsele companiei sunt apreciate de clienții: Rete Ferroviaria Italiana, Trenitalia, Alstom, Balfour Beatty Rail, Driescher, Siemens, CFR, COLAS RAIL, Kummler + Matter.

Portofoliu de produse existent:

FII PARTE DIN ECHIPA EXIMPROD GRUP

Grupul Eximprod este în permanentă căutare de oameni entuziaști și valoroși, dornici de a lucra într-o companie flexibilă ce oferă oportunități de dezvoltare profesională și pachet de beneficii atractiv. Căutăm colegi care își pot demonstra potențialul și competențele în:

  • dezvoltare de produse care satisfac noile cerințe în domeniul electric;
  • creare de soluții complete adaptate cerințelor clienților;
  • proiectare și servicii de inginerie specializate;
  • antreprenoriat pentru instalații electrice complexe.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

PARTENERI

 

CU SUSȚINEREA
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share