GRUP FEROVIAR ROMAN, Partener Platinum la ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România, eveniment ce va avea loc în perioada 20-21 aprilie 2021, între orele 09 – 16, în mediul online, vine cu o ofertă care cuprinde anunțuri de angajare, cursuri de calificare profesională, posibilități de calificare internă, precum și oportunități de carieră pentru absolvenți și masteranzi.

Celor interesati de a avea o o carieră de succes în domeniul siguranței feroviare, compania le ofera zece motive pentru a deveni partenerul lor: mediu de lucru modern, specializare și instruire, lucru în echipă, învățare extinsă, consiliere profesională și de carieră, cel mai de încredere angajator din industrie, diversitate, oportunități de carieră, instruire la standarde internaționale, comunicare.

PROGRAMEAZĂ-TE LA UN INTERVIU

GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR) este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 20 ani, GFR și-a început activitatea în anul 2001 ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional și începand din 2010 opererează prin toate frontierele de stat ale României.

GFR este membră a tuturor organizaţiilor internaţionale reprezentative și are acorduri de colaborare atât cu operatorii feroviari de stat (BDZ Cargo, UZ, CFM, PKP Cargo, ZK, RCH, HZ Cargo, ZBIH) cât și cu operatorii feroviari privaţi din Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria și Germania.

În prezent, peste 20% din trafic este internaţional, GFR oferind clienţilor săi, în domeniul feroviar, soluții logistice complexe.


TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ CU
oferte de angajare, cursuri de calificare profesională, posibilități de calificare internă și oportunități de carieră pentru absolvenți și masteranzi

Grup Feroviar Roman (GFR) vine la cea de-a IV-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România cu urmatoarea ofertă:

PROGRAMEAZĂ-TE LA UN INTERVIU

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 20-21 aprilie 2021, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Aflat la cea de-a IV-a ediție, Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Cei interesaţi sa participe la târg trebuie să aibă cont şi să îşi completeze CV-ul pe platforma CFiR  și să urmărească ofertele angajatorilor pe site-ul târgului. După ce se vor se înscrie la interviuri şi vor obţine confirmarea din partea angajatorului, vor trebui să se asigure că au acces la aplicația Zoom, cu cameră și microfon, prin care vor susține interviul.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere
Angajatori
Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

 

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share