Slide


PARTENERI:

SPIACT Craiova își prezintă oferta de angajare cu ocazia Târgului de Carieră Feroviară în România

By

SPIACT Craiova, societate de productie industrială, aparataj centralizare si telecomandă căi ferate, își prezintă oferta de angajare la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România organizat în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom de către CFiR – singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină.

 

SC SPIACT CRAIOVA SA este un producător feroviar cu o tradiție de peste 50 de ani în serviciul siguranței pe calea ferată. 

 

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA SPIACT CRAIOVA

Compania  realizează echipamente de dirijare și urmărire a trenurilor, care corespund standardelor impuse de circulația pe calea ferată și în respectul deplin față de mediul înconjurător.

Granițele dispar, tehnologiile se schimbă, standardele de piață cresc. În toată această schimbare, SPIACT Craiova își reconsideră poziția, trecând de la rolul de producător de echipament feroviar, la furnizor de sisteme și subsisteme compatibile cu cerințele europene.

La această ediție compania vine cu o ofertă ce cuprinde următoarele posturi:

  • Electromecanic SCB
  • Inginer SCB
  • Electromecanic EA (IFTE)
  • SEF SANTIER

 


Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

PARTENERI

 

CU SUSȚINEREA
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share