Slide


PARTENERI:

voestalpine Railway Systems Romania – recrutează la Târgul de Carieră Feroviară în România, 23- 25 noiembrie

By

 

Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine Railway Systems Romania SA şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale.

Cu o experiență de 47 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii.

voestalpine își datorează poziția de lider în segmentele de business în care activează celor 52.000 de angajați. În fiecare zi, prin eforturile constante de inovare și asumare a responsabilității, aceștia ne reinventează viitorul.

Încercăm permanent să creăm un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajații noștri pe cât este plin de provocări.  Pilonul central este o cultură corporate bazată pe respect și care are nevoie de încredere, diversitate și asumarea responsabilității.

 

 

Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb, principalul domeniu de activitate al companiei, pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

De asemenea, voestalpine Railway Systems Romania SA a livrat atât în Europa, cât şi Africa şi Asia tirfoane şi SI-uri, produse ce reprezintă cel de-al doilea domeniu de activitate.

Dintre partenerii noştrii în diferite proiecte din România suntem onoraţi să amintim: CNCF CFR SA, Metrorex şi constructorii parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.

 


Facem angajări pentru:

  • INGINER MECANIC PROIECTANT APARATE DE CALE
  • ECONOMIST/INGINER CONSULTANT SISTEM ERP/PROGRAMATOR

 


Suntem mai puternici pentru că lucrăm împreună

Inovațiile avansează pas cu pas, iar eforturile sunt concentrate în toate domeniile companiei noastre pentru a obține mai mult, lucrând împreună. Fiecare dintre noi – de la începători la manageri, muncitori calificați sau experți supracalificați – contribuie la succesul general al companiei. Și asta pentru că – și toți înțelegem acest lucru ca fiind evident – împărțim responsabilitatea față de societatea și lumea în care trăim. Un motiv bun pentru a lucra împreună și pentru a lua viitorul în propriile mâini!

Angajații noștri sunt minunați: de la nivelul de pregătire la angajamentul pe care și-l asumă și până la concentrarea pe soluții. Iar valoarea acestui lucru, mai ales pentru noi, o companie de talie internațională, este de neprețuit. Suntem recunoscători pentru acest lucru în fiecare zi.

Datorită pasiunii de care dau dovadă, oamenii, angajații noștri, sunt cei care identifica soluții mai bune și mai inovatoare decât alții, făcând astfel posibil succesul nostru.

Wolfgang Eder, CEO al voestalpine AG

 


Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter și facebook pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România.

Cei interesaţi să participe trebuie să urmăreasca ofertele angajatorilor pe site-ul târgului şi să facă o solicitare de a susţine un interviu online pentru postul şi compania dorită. După ce se vor se înscrie la interviuri şi vor obţine confirmarea din partea angajatorului, vor trebui să se asigure că au acces la aplicația Zoom, cu cameră și microfon, prin care vor susține interviul.

PARTENERI

 

CU SUSȚINEREA
Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Pentru mai multe informații despre târg ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervarul orar 09-17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share