Slide


PARTENERI:

Angajări la Astra Vagoane Călători Arad. Sunt așteptați și 80 de salariați vietnamezi

By

Se fac angajări la Astra Vagoane Călători, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de material rulant, controlat de antreprenorul Valer Blidar.

Compania arădeană are disponibile în prezent 93 de locuri de muncă, pentru electricieni echipamente electrice (20), sudori (25), lăcătuşi mecanici (20), dar şi pentru operatori la maşini-unelte, tehnicieni, vopsitori sau ingineri, conform informaţiilor existente pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad, citate de publicația locală Ghidul Arădean.


 


Angajări la Astra Vagoane Călători. Se caută sudori, lăcătuși și electricieni

Compania caută pe piaţa locală, dar aşteaptă să sosească şi 80 de angajaţi din Vietnam.

În primăvară, oficialii producătorului de material rulant spuneau că pe piaţa locală nu se găsesc sudori, lăcătuşi sau electricieni, aşa că în prima tranşă vor aduce 80 de angajaţi din Vietnam. Ei precizau că au experienţă cu angajaţii din Vietnam, pentru că au mai lucrat cu ei.

Anul trecut, Astra Vagoane Călători, desprinsă din fosta Întreprindere de Vagoane Arad, care a produs primele garnituri pentru metroul bucureştean, a realizat o cifră de afaceri de 280 milioane de lei şi un profit de 11,5 milioane de lei.

Astra Vagoane Călători livrează cele 100 de tramvaie necesare Bucureștiului, dar are contracte și cu alte municipalități din România pentru furnizarea de vehicule de transport urban pe șină.


Dacă vrei să afli ce joburi mai sunt disponibile în domeniul feroviar te așteptăm în zilele de 18-19 noiembrie să participi la Târgul de Carieră Feroviara în România, ediția de toamnă 2022. Urmărește site-ul evenimentului și înscrie-te pentru un interviu la compania care te interesează. Vor fi acolo: Grup Feroviar Român, Baicons, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, TPF Inginerie, Consis Proiect, DB Cargo Romania, DB Engineering&Consulting, TBL Grup.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share