Slide


PARTENERI:

Cargo Trans Vagon S.A. participă la Târgul de Carieră Feroviară în România

By

Cargo Trans Vagon S.A., operator de transport feroviar de marfă, și-a anunțat prezența la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România organizat în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom de către CFiR – singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină.

Cargo Trans Vagon este un operator de transport feroviar de marfă care desfășoară activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și tehnologiile specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european.

Compania funcționează ca operator privat de transport marfă pe calea ferată din anul 2004, în baza licenței nr.06/2007, în conformitate cu Certificatul de Siguranță – partea A, eliberat de ASFR.

Compania Cargo Trans Vagon S.A. este membră a grupului de firme TTS (Transport Trade Services).

De ce să vii în echipa Cargo Trans Vagon S.A.?

Experiență și Calitate

Compania este de 4 ani în primii 5 operatori feroviari de transport marfă din România. Această performanță a fost realizată bazându-ne pe un colectiv cu expertiză în domeniul transportului feroviar.
Certificatul seria SMC nr. 152, eliberat de ASFR, atestă faptul că societatea noastră are implementat și utilizează un sistem de management al calității pentru domeniile de activitate “Transporturi de marfă pe calea ferată” – H 4920 și “Manevră feroviară – H 5221”, cu valabilitate până la 13.09.2021.
Certificatul seria SMM nr. 133, eliberat de ASFR atestă faptul că societatea noastră are implementat “un sistem de management de mediu” conform cerințelor standardului ISO 14001:2015 pentru domeniile specificate.
Certificatul seria SSO nr. 105, eliberat de ASFR atestă faptul că societatea noastră are implementat “un sistem de management al sănătății și securității ocupaționale” conform cerințelor standardului ISO 18001:2008 pentru domeniile specificate.

Material Rulant Modern

Compania dispune de un parc de locomotive propriu, atât pentru tracțiunea electrică cât și pentru tracțiunea diesel.
Achiziționarea a 4 locomotive noi, (două diesel și două electrice) produse de firma Siemens, reprezintă o garanție pentru hotărârea noastră de a oferi calitate Clienților.
Parcul de vagoane folosit include vagoane de diverse tipuri, aparțînând companiilor din grupul de firme din care Cargo Trans Vagon S.A. face parte

Acoperire rețea feroviară națională

Serviciile de transport marfă pe calea ferată oferite de compania noastră acoperă aproape în întregime rețeaua feroviară națională. De asemenea, compania are convenții de colaborare cu operatori feroviari pentru transportul de marfă din Bulgaria, Ungaria și Serbia.


Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

PARTENERI

 

CU SUSȚINEREA
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share