Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  CARIERA FEROVIARA este o companie de consultanta si suport servicii conexe de pregatire si gestionare a resurselor din domeniul afacerilor si implementarii proiectelor feroviare.

  Carieră Feroviară SRL a fost înființată în 2019 în scopul de a ajuta oamenii care lucrează sau își doresc sa lucreze in domeniul feroviar sau al trasportului urban pe șină să dobândească sau să își dezvolte cunoștințele, repectiv să își găsească mai ușor un loc de muncă.

  Activitatea companiei este axată pe două linii de afaceri

  1. CFiR – platforma de recrutare de nisa, dedicata exclusiv industriei feroviare si serviciilor adiacente

  Platforma CFiR se adresează tuturor celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații pe termen mediu și lung.

  Pe langa site-ul de recrutari www.cfir.ro, CFiR:

  • organizeaza „Targul de Joburi si Cariera – Cariera Feroviara in Romania” – oferă oportunitatea companiilor de a participa și recruta potențiali angajați
  • evenimente personalizate (conferințe, seminarii, recepții etc.), adaptat nevoilor și cerințelor fiecarei companii in parte. Structura, publicul țintă, tematica, locul de desfășurare, programul și bugetul vor fi stabilite printr-o strânsă colaborare cu dumneavoastra
  2. Cariera Feroviara in Romania – cursuri de formare si specializare pentru domeniul feroviar sau al trasportului urban pe șină

  Cariera Feroviara SRL a inițiat programul de cursuri Carieră Feroviară în România din dorinta de a satisface o nevoie din ce in ce mai mare – specializarea si instruirea de personal competent.

  Cursurile organizate propun teme ca: electrificare feroviara, semnalizare feroviara, material rulant feroviar si de tranport urban, management de proiect, accesare fonduri europene.

  De aemenea organizam si cursuri de prezentare a domeniului feroviar, pentru cei care isi doresc sa se familiarizeze cu conceptele, notiunile si problematicile acestui sistem de transport.

  Company Video
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share