Site logo
9 noiembrie 2023

TPF Inginerie vă așteaptă în zilele de 15-16 noiembrie la Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2023, standul 56-57 – Zona 4 din clădirea Rectorat a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.

BUILDING THE WORLD, BETTER!

TPF INGINERIE  este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați.

Face parte din Grupul TPF cu sediul la Bruxelles, care activează în domeniul ingineriei în 47 de țări, pe 4 continente. De la înființarea sa, în 1991, Grupul TPF a cunoscut o creștere constantă, evoluând de la 25 de angajați la 4.990, în 2022, la nivel internațional.

Echipa interdisciplinară oferă servicii specializate și personalizate, combinând know-how-ul local cu rețeaua globală de expertiză TPF Group.

Satisfacția clienților TPF INGINERIE este generată de calitatea serviciilor pe care le oferă, flexibilitatea și modul de lucru integrat alături de clienți și pentru clienți, prin care răspunde fiecărei nevoi în parte.


DE CE SĂ LUCREZI LA TPF INGINERIE

Află de la angajații TPF Inginerie câteva motive pentru a lucra la această companie:

Cu ocazia evenimentului PoliJobs 2023, compania TPF Inginerie este prezentă alături de Carieră Feroviară în România la ”Standul Carierei Feroviare” 56-57 – Zona 4


TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA TPF INGINERIE…

Avantajul nostru puternic este capacitatea de a construi echipe active pentru a planifica, gestiona și implementa proiecte integrate și stimulatoare de la începuturi până la finalizare.

Oferim o gamă largă de servicii precum:

 • Studii de fezabilitate, inclusiv Studii de teren (studii topografice și geotehnice)
 • Monitorizare factori de mediu (aer, apă, sol si zgomot)
 • Master Plan și Aplicații de finanțare
 • Proiecte tehnice și Detalii de execuție și Documentații tehnice pentru obținerea Avizelor și Acordurilor, a Certificatului de Urbanism ș.a.
 • Documentații de atribuire pentru servicii, furnizare și lucrări
 • Asistență tehnică pentru Managementul Proiectului și Supervizarea lucrărilor de execuție

Internship sau stagiu de practică  la TPF INGINERIE

Ești interesat să faci parte dintr-un proiect ghidat de experții din industrie?

Aplică pentru o experiență de lucru completă, care te va ghida să devii profesionistul la care aspiri!

Dacă vrei să vezi cum arată în practică ce înveți în facultate, îți propunem unul dintre departamentele și domeniile noastre de expertiză, unde te vei familiariza și participa efectiv la elaborarea proiectelor noastre:

 • Infrastructură de apă și apă uzată
 • Transporturi Rutiere, Portuare, Căi Ferate, Căi Navigabile
 • Construcții Civile

Vei avea parte de primele tale provocări profesionale, de mentorat și training, alături de colegii noștri pasionați de ceea ce fac, într-un mediu de lucru multinațional!

Aceste programe se adresează:

 • studenților din anii II-III licență și an I masterat – stagiile de practică
 • studenților din anii III-IV licență și an I-II masterat – internship

”Standul Carierei Feroviare” la POLIJobs 2023

În zilele de 15 și 16 noiembrie, în cadrul POLIJobs 2023, Carieră Feroviară în România – CFiR  împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în standul 56-57 – Zona 4.

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share