voestalpine Railway Systems Romania, Partener Silver al celei de-a IV-a ediții a Târgului de Carieră Feroviară în România care are loc în zilele de 20-21 aprilie 2021, între orele 09 – 16, în mediul online, își dorește să angajeze Inginer Mecanic Proiectant Aparate de Cale, pentru fabrica sa din Buzău.

CERINȚE

 • Studii superioare tehnice de specialitate finalizate T.C.M. sau alt profil mecanic;
 • Cunostinte limba engleza – nivel avansat;
 • Cunostinte MS Office;
 • Cunostinte proiectare asistata de calculator (AutoCAD si/sau NX Siemens – 2D, 3D);
 • Responsabilitate, atentie la detalii.
 • Constituie avantaje  experienta in domeniul proiectarii  si cunoasterea limbii germane.

PROFILUL POSTULUI

 • Elaboreaza proiecte de executie ale reperelor din componenta aparatelor de cale si ansamble generale ala aparatelor de cale;
 • Elaboreaza specificatii tehnice;
 • Elaboreaza documentele necesare validarii proiectelor si intocmeste dosare de omologare;
 • Elaboreaza oferte tehnice;
 • Tine sub control documentatia tehnica elaborata;
 • Elaboreaza schemele de incarcare ale produselor;
 • Elaboreaza lista de componenta a produselor proiectate;
 • Acorda asistenta tehnica in productie si clientilor.

Programează-te pentru un interviu

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

voestalpine isi datoreaza pozitia de lider in segmentele de business in care activeaza celor 49.000 de angajati din 500 de companii si locatii, pe 5 continente si 50 de tari la nivel global. In fiecare zi, prin eforturile constante de inovare si asumare a responsabilitatii, acestia ne reinventeaza viitorul.

Incercam permanent sa cream un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajatii nostri pe cat este plin de provocari.  Pilonul central este o cultura corporate bazata pe respect si care are nevoie de incredere, diversitate si asumarea responsabilitatii.

Cu o experiență de 48 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii.

Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine Railway Systems Romania SA şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale.

Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb, principalul domeniu de activitate al companiei, pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

De asemenea,  voestalpine Railway Systems Romania SA a livrat atât în Europa, cât şi Africa şi Asia tirfoane şi SI-uri, produse ce reprezintă cel de-al doilea domeniu de activitate.

Dintre partenerii noştrii în diferite proiecte din România suntem onoraţi să amintim: CNCF CFR SA, Metrorex şi constructorii  parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.


Alte Oferte pentru ingineri, cu experiență sau la început de drum

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

 1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului (urmărește tutorial video)
 2. Să te înscrii la interviuri (urmărește tutorial video)
 3. Să obții confirmarea din partea angajatorului pe email
 4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România (urmărește tutorial video)
 5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu (urmărește tutorial video)

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Angajatori prezenți la târg

Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share