Slide


PARTENERI:

23-25 noiembrie 2021 – Ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în Romania

By

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Șapte companii prezente la Târgul de Carieră Feroviară în România

Companiile care și-au anunțat prezența la această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România vin cu oferte variate, cu posturi pentru diferite calificări, niveluri de studii și de experiență, locuri de muncă disponibile pe tot cuprinsul țării și chiar în străinătate.

Eximprod, un grup diversificat cu peste 400 de angajați, cu companii dedicate pentru producție de echipamente electrice, proiectare si consultanta, servicii de automatizări și rețele inteligente (SCADA), software, proiecte la cheie și dezvoltare de parcuri eoliene și solare, dorește să angajeze Area Sales Manager, pentru București / Cluj Napoca, și Inginer Cercetare – Dezvoltare Produse, cu locul de desfășurare a activității în Buzău.


DB Cargo Romania un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România, vine cu o ofertă de locuri de muncă atât în străinatate – Mecanic de Manevră Germania, cât și în România: Revizor siguranta circulatiei – AR, BH, CS, MH, TM; Responsabil Managementul Calității – București; Sef Tren – AR, BH, TM; Manevrant vagoane – Deva; Electrician reparații locomotive – PH, HD, BH, TM; Revizor Tehnic Vagoane – BH, HD, TM, CT sau Mecanic de locomotivă (de drum) – B, AR, BC, BH, DB, DJ, GJ, HD, MH, NT, OT, PH, TM, TL, VN.


SPIACT Craiova, societate de productie industrială, aparataj centralizare si telecomandă căi ferate cu o tradiție de peste 50 de ani în serviciul siguranței pe calea ferată, se prezintă la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România cu o ofertă compusă din patru posturi: Inginer SCB/semnalizari feroviare, Electromecanic SCB și Electromecanic EA (IFTE) – toate posturile disponibile în Craiova, precum și Șef Șantier în Arad și Deva.


Cargo Trans Vagon S.A., operator de transport feroviar de marfă cu o experiență de peste 15 ani în transportul feroviar de marfa intern și internațional, care detine licenta pentru efectuarea serviciilor de transport, agremente tehnice si autorizatii de furnizor feroviar, precum si certificari ale sistemelor de management, caută oamenii potriviți pentru funcțiile de Economist, la sediul companiei din București, precum și Șef Tren și Mecanic de locomotivă în toate zonele din țară.


CONTRAIL MACHINERY,  companie specializată în proiectarea și fabricarea mașinilor de sudat șine de cale ferată prin procedeul de topire intermediară și presare cap la cap (Rail Flash-Butt Welding Machines), dar și o mare varietate de produse și servicii legate de acest domeniu, inclusiv diferite tipuri de mașini și echipamente, scule și consumabile, asistență tehnică, sesiuni de training etc., dorește să își completeze echipa, la sediul companiei din Chitila-Ilfov, cu: Lăcătuș Mecanic/Montator, Magaziner/Picker, Project Manager, Inginer de service, Operator CNC, Project Manager – controlor calitate, Operator masina de sudat, Inginer Automatist și Prelucrător prin Așchiere – Strungar.


Unicom Tranzit, parte a grupului de companii Unicom Group, operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994, se prezintă cu o ofertă bogată, în special pentru punctul de lucru de la Fetești, dar și pentru alte zone din țară. Posturile pentru care fac angajări sunt: Electrician intretinere si reparatii locomotive, Macaragiu – operator pod rulant, Inginer MR – Reparatii Locomotive, Inginer sudura, Laborant determinari fizico-chimice, Lacatus mecanic reparatii locomotive, Strungar, Revizor tehnic locomotive, Revizor tehnic vagoane, Gestionar depozit piese de schimb, materiale si combustibili, Vopsitor industrial, Sudor reparatii vagoane de marfa, Inspector de calitate, Tehnician reparatii locomotive, Lacatus mecanic (lmaet) reparatii vagoane de marfa, Inginer tehnolog – normator productie, Inginer mecanic – prelucrari mecanice – toate acestea pentru punctul de lucru Fetești și Manevrant vagoane, Șef de manevră, Șef de tren, Mecanic de locomotivă – posturi disponbile în jud. Arad, jud. Bihor, jud. Brasov, jud. Constanta, jud. Prahova, jud. Salaj și jud. Suceava.


voestalpine Railway Systems Romania SA, și-a consolidat, în cei peste 48 de ani de existență și experiență, poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii. Oferind angajaților companiei un mediu de lucru la fel de atractiv pe cat este plin de provocari voestalpine Railway Systems Romania SA încearcă să gasească, prin participarea la acest târg de carieră, oamenii potriviți pentru a acoperi pozițiile de Economist/Inginer Consultant sistem ERP/Programator și Inginer mecanic proiectant aparate de cale, disponibile la fabrica sa din Buzău.


Vrei să participi la această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiRabonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagram) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.

Participarea este gratuită și accesibilă pentru toate persoanele care sunt în căutarea unui job sau care doresc să înceapă o carieră în domeniul feroviar sau cel al transportului urban pe șină.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la interviuri parcurgând cu atenție următorii pași:

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe pagina târgului (vezi tutorial video)
  2. Să te înscrii la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vrei să susții interviul și să completezi datele cerute (vezi tutorial video)
  3. Să aştepți confirmarea programării la interviu din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România (vezi tutorial video)
  5. Să accesezi zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu (vezi tutorial video)

 

PARTENERI
CU SUSȚINEREA
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share