https://cfir.ro/targul-online/

Patru companii din cele șapte prezente la Târgul de Carieră Feroviară în România, care va avea loc în mediul online în perioada 20-21 aprilie, caută sa angajeze mecanic locomotivă, revizor tehnic vagoane, șef de tren, dar în ofertele lor se regăsesc anunțuri de angajare și pentru alte meserii, precum și posibilități de calificare.

La eveniment, care se bucură de colaborarea cu câteva instituții de învățamânt cu profil tehnic, și-au anunțat prezența până acum următoarele companii: Alstom Transport, Grup Feroviar Român, UNICOM Tranzit, Cargo Trans Vagon, DB Cargo Romania, voestalpine Railway Systems Romania  și Societatea de Transport Bucuresti STB SA.

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului (urmărește tutorial video)
  2. Să te înscrii la interviuri (urmărește tutorial video)
  3. Să obții confirmarea din partea angajatorului pe email
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România (urmărește tutorial video)
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu (urmărește tutorial video)

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Alstom Transport angajează Mecanic locomotivă și Mecanic drezină pantograf.

Pe lângă acestea oferta lor mai cuprinde anunțuri de angajare pentru: Controlor Calitate – calitate; Inginer proiectant instalații electrice; Inginer Verificare și Validare ERTMS;  Manipulant marfă; Electrician; Electronist; Strungar/ Frezor; Lăcătuș întreținere și reparații; Buyer – Achiziții; Responsabil Tehnic; Montatori/ ajutori montatori; Electromecanic/ Electrician – Proiect SS&I; Operator depozit.

Programează-te pentru un interviu


GRUP FEROVIAR ROMÂN angajează Mecanic de Locomotivă și Șef Tren, dar oferta lor mai cuprinde posibilități de calificare, oportunități de carieră pentru absolvenții și masteranzii UPB și UTCB, dar și alte locuri de muncă:

  • Anunțuri de angajare: Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) – Activitate Vagoane; Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) – Activitate Locomotive; Electrician – Activitate Locomotive; Șef Manevră; Manevrant de Vagoane
  • Cursuri calificare: Șef Tren; Manevră; Manevrant Vagoane; Magaziner
  • Calificare internă: Electrician/ LMAET – reparații – activitate locomotive
  • Oportunități de carieră pentru absolvenți/masteranzi UPB – Transport, Logistică, Material Rulant și UTCB – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri

Programează-te pentru un interviu


Cargo Trans Vagon SA  (CTV) angajează Revizor Tehnic Vagoane, Șef Tren și Mecanic Locomotivă pentru toate punctele de lucru ale companiei, dar și Instructor Tracțiune pentru București.

Având o echipă de profesionaliști cu vechime și experiență în domeniul feroviar, CARGO TRANS VAGON continuă permanent să îmbunătățească calitatea serviciilor sale, fără a neglija proprii salariați, aceștia reprezentând o prioritate a companiei.

Un sistem de salarizare competitiv, care prețuiește devotamentul și spiritul de echipa, calitatea muncii prestate și grijă pentru bunurile societății, este completat de sisteme de bonusare dinamice, pe care compania reușește să le mențînă actualizate.

Introducerea unor sisteme noi de repartizare a personalului, în curs de implementare, bazat pe tehnologie modernă, va conduce la uniformizarea programului de lucru și va elimina erorile umane.

Programează-te pentru un interviu


DB Cargo Romania angajează Revizor Tehnic Vagoane, Șef Tren și Mecanic Locomotivă, precum și Electrician Reparații Locomotive.

Posturile sunt diponibile în zonele/localitățile: Adjud, Aleşd, Arad, Deva, Ploiești, Piatra Neamţ, Timişoara, iar una dintre condițiile principale de a vă angaja este de a deţine toate documentele necesare: autorizaţii, certificate, avize.

Fiind angajat la DB Cargo Romania ai posibilitatea de a face pasul către o carieră în Germania – este necesar să ai cunoştinţe lingvistice de limba germană sau să fii dispus să participi la un curs de limbă germană în România.

Programează-te pentru un interviu

Pentru a vedea ofertele tuturor angajatorilor prezenți la târg
dați click pe siglele de mai jos

 

Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share