Slide


PARTENERI:

CFiR pregătește ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România

By

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

23-25 Noiembrie Deschis 09:00-16:00 Interviuri Online

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

VOR FACE ANGAJĂRI LA TÂRGUL DE CARIERĂ FEROVIARĂ ÎN ROMÂNIA
INSTRUCTOR TRACTIUNE

 

Vrei să participi la această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiRabonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagram) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.

Participarea este gratuită și accesibilă pentru toate persoanele care sunt în căutarea unui job sau care doresc să înceapă o carieră în domeniul feroviar sau cel al transportului urban pe șină.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la interviuri parcurgând cu atenție următorii pași:

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe pagina târgului (vezi tutorial video)
  2. Să te înscrii la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vrei să susții interviul și să completezi datele cerute (vezi tutorial video)
  3. Să aştepți confirmarea programării la interviu din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România (vezi tutorial video)
  5. Să accesezi zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu (vezi tutorial video)
PARTENERI

 

CU SUSȚINEREA
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share