Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  CONTRAIL MACHINERY S.R.L. este o companie dinamică, cu oameni cu experiență, specializați în proiectarea și fabricarea mașinilor de sudat șine de cale ferată prin procedeul de topire intermediară și presare cap la cap (Rail Flash-Butt Welding Machines).   

  ECHIPA PUTERNICĂ

  Combinăm experiență specialiștilor noștri din industria feroviară (cu peste 25 de ani de experiență în domeniu), cu dinamismul și ambiția tinerilor ingineri. Combinăm tehnologiile testate cu succes de-a lungul anilor cu soluțiile moderne din ziua de astăzi.

  MAȘINI LIVRATE LA NIVEL GLOBAL

  Ne mândrim cu faptul că am livrat mașini de sudat pentru proiecte importante de construcții cai ferate în diferite colțuri ale lumii, printre care: Arabia Saudită, India, Qatar, România, Rusia, SUA, Thailanda, Turcia, etc.

  VARIETATE DE PRODUSE ȘI SERVICII

  Pe lângă furnizarea mașinilor de sudat, suntem capabili să oferim o mare varietate de produse și servicii legate de acest domeniu, inclusiv diferite tipuri de mașini și echipamente, scule și consumabile, asistență tehnică, sesiuni de training, etc., fiind capabili să oferim soluții complete pentru activitatea de sudare electrică.

  PRODUSE CONTRAIL MACHINERY S.R.L.

  • Kit echipament de sudat – pentru sudarea electrică a șinelor în mod staționar.
  • Mașînă de sudat containerizată – această este o configurație de mașînă de sudat complet independența, având avantajul de a putea fi mutată ușor de la o locație la altă; poate fi de asemenea utilizată că mașînă mobilă, încărcată pe un vagon platforma sau pe un vehicul feroviar.
  • Mașînă de sudat instalată pe camion cu rulare șosea – cale ferată – această este configurația optimă de mașînă de sudat mobilă, putând să se deplaseze ușor de la o sudură la altă sau de la o locație la altă atât în mod rutier cât și în mod feroviar.
  • Mașînă de sudat instalată pe vagon platforma – această este o configurație de mașînă de sudat mobilă ce se poate deplasa de la o sudură la altă sau de la o locație la altă tractată de un vehicul feroviar.
  • Alte echipamente specializate – la cerere, CONTRAIL poate proiecta și fabrică o varietate mare de produse cu funcționalități speciale, în conformitate cu cerințele clientului.

  SERVICII

  • Reparații și furnizare piese de schimb pentru mașini de sudat
  • Recondiționări și modernizări mașini de sudat
  • Intervenții pe teren și depanare
  • Asistență tehnică
  • Training

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share