Site logo
14 noiembrie 2023

Egis în România va fi prezentă la Polijobs 2023 în zilele de 15 și 16 noiembrie în Standul Carierei Feroviare, standul 56-57 – Zona 4 din clădirea Rectorat a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.

Together we can Imagine – Create – Achieve
– a sustainable future –

Egis lucrează în România de peste 20 de ani, furnizând servicii de inginerie și consultanță în sectoarele de transport rutier și feroviar, precum și în domeniul apei și mediului, energie, dezvoltare urbană și alte servicii de consultanță instituțională.

Egis în România beneficiază atât de contribuția și profesionalismul angajaților săi, cât și de bogata experiență a Grupului Egis în domenii diverse, fiind capabilă să realizeze o gamă complexă de studii și proiecte, incepând cu studii de pre-fezabilitate, continuând cu proiectare, analiză, servicii de consultanță și urmărire de lucrări pentru proiecte complexe din următoarele domenii: drumuri, autostrăzi, alimentare cu apă potabilă, canalizare, deșeuri solide, protecția mediului și energie.

Departamentul nostru de proiectare are peste 15 proiecte majore de proiectare a infrastructurii în desfășurare astăzi, cu multe altele planificate sau așteptate. Printre acestea se numără proiecte complexe precum studiul de fezabilitate a căii ferate Predeal-Brașov, autostrada A7 și reamenajarea urbană Oradea. De asemenea, gestionăm câteva proiecte importante în domeniul apei.


EGIS vă așteaptă la PoliJobs 2023, în
”Standul Carierei Feroviare”, stand 56-57 – clădirea Rectorat


Valorile Egis

  • O companie responsabilă  Egis se străduiește să deschidă calea în inginerie durabilă. Compania îsi asumă responsabilitatea pentru comunitatea în care activează, folosindu-și expertizele si exercitând influența sa, în calitate de proiectant, specificator și operator, privind livrarea lucrărilor de zeci de miliarde de euro, precum și exploatarea infrastructurii și facilitățile folosite de milioane de oameni din întreaga lume.
  • O companie creativă – Egis are o atitudine proactivă în materie de inovare, ajutând-o să facă față provocărilor socio-economice, energetice și de mediu ori de câte ori compania operează un proiect. Talentul creativ al inginerilor Egis este adus în joc pentru a oferi instrumente clienților noștri care îi vor ajuta în luarea deciziilor și în găsirea soluțiilor operaționale eficiente.
  • O companie pentru oameni  Sprijinirea strategiei grupului promovând în același timp dezvoltarea și împlinirea personală a fiecăruia dintre angajații săi este una din preocupările de bază ale managementului resurselor umane Egis. Egis este o companie dinamică, axată pe dezvoltarea de căi de carieră și de dezvoltare a abilităților.

”Standul Carierei Feroviare” la POLIJobs 2023

În zilele de 15 și 16 noiembrie, în cadrul POLIJobs 2023, Carieră Feroviară în România – CFiR  împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în standul 56-57 – Zona 4.

 

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share