Site logo
10 noiembrie 2023

Grup Feroviar Român – GFR va participa în zilele de 15-16 noiembrie la Polijobs 2023 în Standul Carierei Feroviare, standul 56-57 – Zona 4 din clădirea Rectorat a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.

GFR – GRUP FEROVIAR ROMÂN
ANYWHERE.ANYTIME.IN TIME.

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.

GFR este o companie cu capital privat, integral românesc care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 20 de ani, GFR și-a început activitatea ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, iar în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional, la acest moment opererează prin toate frontierele de stat ale României.


GRUP FEROVIAR ROMÂN vă așteaptă la PoliJobs 2023, în
”Standul Carierei Feroviare”, stand 56-57 – clădirea Rectorat


În cadrul GFR, ne concentrăm pe construirea unei culturi organizaționale puternice, în care fiecare membru al echipei se simte valorizat, implicat și motivat. Încurajăm colaborarea, comunicarea deschisă și respectul reciproc în cadrul echipelor, valorile noastre organizationale – Calitate, Siguranta, Responsabilitate si Inovatie fiind esențiale pentru a obtine succes și performanță durabilă.

Asigurăm continuitate și dezvoltare prin intermediul experților nostri din domeniul feroviar care își asumă rolul de mentori pentru tinerii angajați, oferindu-le sprijin și îndrumare în dezvoltarea lor profesională. În acest fel, noile generații învață din experiența celor mai buni profesionisti tainele domeniului feroviar, înțeleg și respectă tradițiile și standardele acestei industrii.

Cei aproape 2700 de angajați reprezintă o resursă valoroasă pentru creșterea sustenabilă a întregii activități si livrarea unor servicii de calitate clientilor nostri.

Ne asumăm angajamentul de a fi în pas cu noile tehnologii și de a adopta soluții digitale pentru îmbunătățirea operațiunilor și satisfacerea nevoilor partenerilor. De la gestionarea logistică și planificarea rutelor, până la monitorizarea și întreținerea trenurilor, GFR investește în sisteme și platforme digitale care permit eficientizarea operațiunilor și reducerea dependenței de procesele manuale.

VINO SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA GFR!

Vino sa faci parte din echipa noastra. Daca iti doresti sa ai o contributie reala la viitorul mobilitatii, te asteptam la GFR. Cautam oameni pasionati de domeniul feroviar, cu atitudine deschisa si dornici sa se dezvolte profesional.

La GFR fiecare angajat are potențialul de a contribui la succesul organizației și de a avea un impact pozitiv asupra activitatii. Statutul de lider de piata ne obliga sa incurajam angajatii sa actioneze ca lideri în propriul domeniu de expertiză, să își asume responsabilitatea pentru rezultatele proprii și să fie un model de profesionalism, integritate și angajament.

Ne preocupa să creăm un mediu de lucru în care fiecare angajat se simte valorizat, respectat și încurajat să își aducă contribuția unică. Promovăm diversitatea, incluziunea și stimulăm o cultură a feedback-ului constructiv, unde ideile și perspectivele diferite sunt apreciate și încurajate.

Te invităm să faci parte din echipa GFR și să contribui la succesul nostru comun!


”Standul Carierei Feroviare” la POLIJobs 2023

În zilele de 15 și 16 noiembrie, în cadrul POLIJobs 2023, Carieră Feroviară în România – CFiR  împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în standul 56-57 – Zona 4.

 

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share