Slide


PARTENERI:

Alstom Transport și DB Cargo România și-au actualizat oferta cu care vin la Târgul de Carieră Feroviară în România

Alstom Transport, Partener Principal, și DB Cargo România, Partener Silver la Târgul de Carieră Feroviară în România, și-au actualizat ofertele cu care vin la ediția de primăvară a evenimentului ce va avea loc în perioada 20-21 aprilie 2021, între orele 09 – 16, în mediul online.

Alstom Transport a mai publicat, pe lângă oferta de angajare pentru București, anunțuri pentru zonele Brașov, Sighișoara, Alba și Deva:  ExcavatoristMontatori/ajutori montatori, Operator depozit, Mecanic drezina pantograf și Mecanic locomotiva. 

Operatorul feroviar DB Cargo România și-a completat oferta cu un anunț de angajare pentru Electrician reparații locomotive.

Vezi mai jos ofertele tuturor angajatorilor prezenți la târg

 

Ce trebuie să faci pentru a participa la interviurile din cadrul
Târgului de Carieră Feroviară în România?

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  2. Să te înscrii la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vrei să susții interviul și să completezi datele cerute
  3. Să obții confirmarea din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu
Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Oferta completă

ALSTOM Transport angajează: Controlor Calitate – calitate furnizori / Technical solution- QRQC responsibleInginer proiectant instalatii electrice / Installation design Engineer – Electrical; Inginer Verificare si Validare ERTMS / Verification & Validation EngineerOperator logistica – manipulant marfa; Operator mentenanta – ElectricianOperator mentenanta – Electronist; Operator mentenanta – Strungar / Frezor;Lacatus intretinere si reparatiiBuyer – AchizitiiResponsabil Tehnic;Montatori/ ajutori montatori; Electromecanic/ Electrician – Proiect SS&I; Mecanic locomotiva; Excavatorist;Operator depozit; Mecanic drezina pantograf.


GRUP FEROVIAR ROMÂN, vine cu următoarea ofertă:


UNICOM Tranzit face angajări pentru punctul de lucru Fetesti, cu contract pe perioada nedeterminată pentru următoarele posturi: Macaragiu pod rulant și automacara; Gestionar depozit piese de schimb, materiale și combustibili; Vopsitor industrial; Sudor reparații vagoane de marfă; Lăcătuș mecanic (LMAET) reparații vagoane de marfă; Inginer tehnolog – normator producție; Inspector de calitate; Inginer coordonator process sudură; Inginer mecanic – prelucrări mecanice; Electrician întreținere și reparații locomotive; Lăcătuș mecanic reparații locomotive; Technician reparații locomotive; Inginer MR – reparații locomotive.


DB Cargo Romania, angajează Electrician Reparații Locomotive, RTVȘef Tren și Mecanic Locomotivă.

Posturile sunt diponibile în zonele/localitățile: Adjud, Aleşd, Arad, Deva, Ploiești, Piatra Neamţ, Timişoara, iar una dintre condițiile principale de a vă angaja este de a deţine toate documentele necesare: autorizaţii, certificate, avize.

Fiind angajat la DB Cargo Romania ai posibilitatea de a face pasul către o carieră în Germania – e necesar să ai cunoştinţe lingvistice de limba germană sau să fii dispus să participi la un curs de limbă germană în România.


Urmăriți pagina angajatorului voestalpine Railway Systems Romania SA pentru a afla cu ce ofertă vin la această ediție a târgului.

voestalpine isi datoreaza pozitia de lider in segmentele de business in care activeaza celor 52.000 de angajati. In fiecare zi, prin eforturile constante de inovare si asumare a responsabilitatii, acestia ne reinventeaza viitorul.

Incercam permanent sa cream un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajatii nostri pe cat este plin de provocari.  Pilonul central este o cultura corporate bazata pe respect si care are nevoie de incredere, diversitate si asumarea responsabilitatii.


Urmăriți pagina angajatorului Societății de Transport București STB SA pentru a afla cu ce ofertă vin la această ediție a târgului.

Pentru a susţine acest obiectiv, Societatea de Transport București STB SA își propune să angajeze persoane care au pregătirea şi atitudinea necesare pentru a deveni angajaţi de succes.

Alege SOCIETATEA DE TRANSPORT BUCUREȘTI STB SA pentru: un mediu de lucru dinamic; deschiderea permanentă spre înnoire şi perfecţionare; siguranța locului de muncă; pachet salarial motivant; existenţa în cadrul societății a unui serviciu specializat pentru instruirea personalului; sistem de protecție socială a angajaților.

 

Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share