Slide


PARTENERI:

Târgul de Carieră Feroviară în România – hibrid, 8-9 iunie – fizic în Gara de Nord și 7-9 iunie – online

By

După o perioadă de trei ani în care, din cauza pandemiei covid 19, Târgul de Carieră Feroviară în România a fost în ”stare” online, în 2023 evenimentul se transformă și trece în ”stare” hibrid și, cu această ocazie, angajatorii și candidații se vor afla față în față atât în mod direct în zilele de 8-9 iunie în Gara de Nord, cât și în online în perioada 7-9 iunie.

Această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România va avea loc în contextul în care tot mai multe proiecte sunt în derulare sau urmează a fi lansate în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină. Potrivit informațiilor furnizate de partenerul media al evenimentului – Club Feroviar (disponibile aici), acest an promite a fi unul plin de realizări și progrese în infrastructura feroviară și nu numai.

Cu aceste evoluții dinamice, domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină devine tot mai atractiv și deschide noi oportunități pentru tinerii profesioniști, pentru cei care își doresc o reconversie profesională sau pentru cei care doresc să își consolideze cariera în acest domeniu. În cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România, veți avea ocazia să fiți la curent cu ultimele tendințe și inovații în acest domeniu în plină dezvoltare.

Târgul de Carieră Feroviară în România, în format hibrid

Evenimentul va aduna sub același acoperiș companii din infrastructura și suprastructura feroviară, logistică sau material rulant și alți actori cheie din industrie. Participanții vor avea oportunitatea unică de a interacționa direct cu reprezentanții acestor organizații și de a explora diversele oportunități de angajare, cursuri de calificare sau stagii de practică.

În prima zi, 7 iunie, veți avea posibilitatea de a susține interviuri online, existând astfel flexibilitatea de a participa de oriunde în lume. Pentru aceasta este nevoie de un dispozitiv conectat la internet, dotat cu o conexiune stabilă la internet, căști și un microfon. Veți avea ocazia de a vă întâlni virtual prin intermediul platformei Zoom cu reprezentanții companiilor participante și de a vă prezenta abilitățile și experiența.

În zilele de 8 și 9 iunie veți avea oportunitatea de a te întâlni personal cu reprezentanții companiilor care aleg să participe în format fizic în spațiul dedicat Târgului de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord. Astfel, veți putea experimenta o interacțiune directă și autentică cu angajatorii și veți avea posibilitatea de a face impresie deosebită în cadrul întâlnirilor față în față.

De asemenea, în aceste două zile va exista în continuare posibilitatea de susținere a interviurilor online chiar și din cadrul târgului, de la Gara de Nord, fiind amenajate două cabine speciale în acest sens.

Cu cine vă puteți întâlni în zilele de 8-9 iunie – fizic în Gara de Nord și 7-9 iunie – online

DB Cargo Romania – Partener Platinum este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.


BAICONS IMPEX SRL – Partener Gold este o societate comercială cu răspundere limitată, înființată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale și căi ferate.


ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate – Partener Gold, prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar, participă la această ediție a târgului pentru a identifica oameni care să lucreze cu pasiune și să își dorească să transforme proiecte ambițioase în realitate.


TPF Inginerie – Partener Gold, o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din România, își dorește să angajeze diriginți de șantier cu experiență pe poziție similară autorizație de diriginte șantier și, ca un avantaj, alte certificări în domeniul construcțiilor.


Societatea VIO TOP – Partener Gold, înființată în 1999, deține autorizații și are experiență în consultanță și dirigenție de șantier (pentru linii de cale ferată, poduri, instalații, drumuri locale), lucrări de proiectare (pentru linii de cale ferată, poduri, instalații, drumuri locale), ridicări topografice (inclusiv linii de cale ferată, drumuri, cadastru și topografic clasa II).


Consis Proiect – Partener Silver, companie specializată în inginerie și consultanță pentru transportul feroviar, modernizări și consolidări de drumuri, poduri, căi ferate și construcții civile, vine cu oferte pentru ingineri proiectanți de infrastructură, construcții civile și instalații, iar cei care se vor angaja își vor desfășura activitatea în regim hibrid, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, în funcție de locația proiectelor.


Egis în România – Partener Silver beneficiază atât de contribuția si profesionalismul angajaților săi, cât și de bogata experiență a Grupului Egis în domenii diverse, fiind capabilă să realizeze o gamă complexă de studii și proiecte, începând cu studii de pre-fezabilitate, continuând cu proiectare, analiză, servicii de consultanță și urmărire de lucrări pentru proiecte complexe din următoarele domenii: drumuri, autostrăzi, alimentare cu apă potabilă, canalizare, deșeuri solide, protecția mediului și energie.


În oferta companiei TBL Grup – Partener Silver, firmă de consultanţă de management şi servicii profesionale aflată în expansiune accelerată la nivel naţional care oferă servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru etc., se regăsesc posturi pentru ingineri, economiști, arhitecți sau operator dronă și specialist GIS, posturi disponibile în București sau județele AB, CJ, AG, IS, TM.

Partener Media


Parteneri CFiR

Cu susținerea


Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share