Slide


PARTENERI:

TBL Grup, ofertă variată la Târgul de Carieră Feroviară în România – 18-19 noiembrie

By

TBL Grup, companie care oferă servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru, va fi prezentă în zilele de 18-19 noiembrie la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România cu o ofertă bogată și variată ce cuprinde posturi pentru ingineri, economiști, arhitecți, urbaniști și alte specializări.

TBL Grup este o firmă de consultanţă de management şi servicii profesionale aflată în expansiune accelerată la nivel naţional.

TBL Grup oferă servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru, etc. În acelaşi timp, TBL Grup dezvoltă produse şi servicii proprii inovatoare, unice pe piaţă, care vor fi promovate pe piaţă la nivel naţional şi internaţional.

TBL Grup are în acest moment 5 birouri în ţară şi peste 500 de angajaţi şi se afla în plin proces de expansiune la nivel naţional prin dezvoltarea de birouri regionale, parteneriate şi angajarea de reprezentanţi locali.

TBL Grup este o companie dinamică, cu o activitate în permanenţă dezvoltare, prezentă pe piaţa serviciilor de consultanţă profesională în următoarele domenii:

  • Topografie şi cadastru general;
  • Servicii şi studii de mediu;
  • Arheologie preventive şi studii istorice;
  • Proiectare urbanistică;
  • Servicii de consultanţă în inginerie şi dezvoltarea proiectelor;
  • Construcții
  • Servicii land management.

TBL Grup, ofertă variată la Târgul de Carieră Feroviară în România

TBL Grup se prezintă la această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România cu o ofertă variată din punct de vedere a meseriilor solicitate, cu posturi pentru cei cu experiență, dar și pentru cei fără experiență, posturi disponibile în București, Alba, Argeș, Cluj, Iași sau Timiș:

Te așteptăm în echipa TBL Grup!

Căutam specialişti calificaţi pentru a ne consolida echipa. Dacă eşti o persoană dinamică, responsabilă şi ambiţioasă, ne dorim să faci parte din echipa noastră. Vom face tot posibilul să vă oferim un mediu de lucru cât mai plăcut şi vom încerca să fim cât mai atenţi la nevoile voastre.

Scopul companiei TBL Grup este de a da dovadă de respect şi responsabilitate faţă de angajaţii săi, astfel încât să poată oferi clientului produse de o calitate excelentă cu timp de livrare imbatabil şi cu o calitate garantată.


 

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, în parteneriat media cu Agerpres și Club Feroviar, organizează în zilele de 18-19 noiembrie 2022, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului, 18-19 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

 

18-19 Noiembrie 2022 INTERVIURI ONLINE DESCHIS 09:00 – 16:00

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiR , abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.


La Târgul de Carieră Feroviară în România te vor aștepta


Parteneri Media


Parteneri CFiR

Cu susținerea

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share