Slide


PARTENERI:

DB Cargo Romania te așteaptă la interviurile de la Târgul de Carieră Feroviară – 18-19 noiembrie

By

DB Cargo Romania te așteaptă în zilele de 18-19 noiembrie la interviurile online din cadrul ediției de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România dacă ești mecanic de locomotivă, șef de tren sau revizor tehnic de vagoane și îți dorești să faci parte din echipa unei companii care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant.

DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.

Suntem peste 700 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

Înscrie-te la un interviu online – cea mai rapidă metodă de a discuta direct cu reprezentanții DB Cargo Romania

La această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România reprezentanții DB Cargo Romania te așteaptă să vă cunoașteți în cadrul interviurilor online, pe care le poți susține de oriunde te-ai afla atâta vreme cât ai un dispozitiv conectat la internet și cu aplicația Zoom pe el, dacă ești calificat într-una din următoarele meserii:

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA DB CARGO ROMANIA

În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei.

Suntem o echipă dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem.

Noi acordăm o prioritate înaltă lucrului în echipă, într-un spirit de cooperare, într-o comunitate multiculturală și oferim oportunități individuale angajaților noștri pentru a-și dezvolta potenţialul.

Care sunt avantajele la DB Cargo Romania?

  • Stabilitate și securitate
  • Dezvoltare individuală
  • Oportunitatea de dezvoltare internațională
  • Un mediu de lucru prietenos, sănătos și sigur
  • Servicii adiționale
  • Comunicare deschisă

În oferta DB Cargo Romania de pe platforma CFiR mai găsiți anunțuri de angajare pentru:

VEZI ȘI: Șeful DB Cargo: În Bulgaria trenurile merg de două ori mai repede decât în România


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, în parteneriat media cu Agerpres și Club Feroviar, organizează în zilele de 18-19 noiembrie 2022, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului, 18-19 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

 

18-19 Noiembrie 2022 INTERVIURI ONLINE DESCHIS 09:00 – 16:00

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiR , abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.


La Târgul de Carieră Feroviară în România te vor aștepta


Parteneri Media


Parteneri CFiR

Cu susținerea

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share