Slide

[Târgul de Carieră Feroviară în România] Grup Feroviar Român pune accent pe atragerea și instruirea tinerilor

By

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) pune accent pe atragerea și instruirea tinerilor și se prezintă cu o ofertă compusă din școli (cursuri) de calificare profesională și locuri de muncă la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România organizat în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom de către CFiR – singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină.

Interviurile vor avea loc în zilele de 24 și 25 noiembrie atunci când candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

 

Ce trebuie să faci pentru a susține un interviu în cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România

Participarea este gratuită și accesibilă tuturor persoanelor care sunt în căutarea unei oportunități de carieră în domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină. Tot ce ai de făcut este să urmărești ofertele de pe pagina evenimentului și să te înscrii pentru un interviu pentru postul dorit. Atașează un CV și o scrisoare de intenție sau completează date relevante despre calificările/educația și experiența ta pentru a îți crește șansele de a fi selectat pentru interviul solicitat.

 1. Înregistrarea la interviuri se face parcurgând cu atenție următorii pași:
 2. Să urmărești ofertele angajatorilor pe pagina târgului
 3. Să te înscrii la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vrei să susții interviul și să completezi datele cerute
 4. Să aştepți confirmarea programării la interviu din partea angajatorului
 5. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
 6. Să accesezi zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

 

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 20 ani, GFR și-a început activitatea în anul 2001 ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional și începand din 2010 opererează prin toate frontierele de stat ale României.

La Târgul de Carieră Feroviară în România ne dorim să acordăm o șansă tinerilor care doresc să înceapă o carieră în domeniul feroviar, dar și celor cu exeriență, si, de aceea, oferta noastră cuprinde:

Ești în căutarea unei companii pentru o carieră de viitor la nivel național și internațional?

Îți prezentăm zece motive pentru care ți-ai dori să devii partenerul nostru, pentru o carieră de succes în domeniul siguranței feroviare:

 1. MEDIU DE LUCRU MODERN
 2. SPECIALIZARE  ȘI INSTRUIRE
 3. LUCRU ÎN ECHIPĂ
 4. INVĂȚARE EXTINSĂ
 5. CONSILIERE PROFESIONALĂ ȘI DE CARIERĂ
 6. CEL MAI DE ÎNCREDERE ANGAJATOR DIN INDUSTRIE
 7. DIVERSITATE
 8. OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ
 9. INSTRUIRE LA STANDARDE INTERNAȚIONALE
 10. COMUNICARE

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

COMPANII PARTICIPANTE
Cargo Trans Vagon

 

PARTENERI MEDIA

 

PARTENERI
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share