Slide


PARTENERI:

Anunțuri noi de angajare și oferte actualizate pe platforma CFiR

By

Astra Trans Carpatic, Cargo Trans Vagon, Cornel&Cornel Topoexim, LTE-Rail România, Metroul SA, TPF Inginerie, Vest Trans Rail și VioTop sunt companiile care au publicat anunțuri noi de angajare sau și-au actualizat ofertele publicate pe site-ul www.cfir.ro în ultimele două săptămâni.

Anunțurile publicate pe singura platformă de recrutări dedicată domeniului feroviar și transportului urban pe șină, CFiR, sunt disponibile în diverse zone ale țării și sunt posturi atât pentru cei cu experiență, cât și pentru cei aflați la început de carieră.

Ce trebuie să faci dacă îți găsești un anunț care ți se potrivește?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa unui angajator care a publicat un anunț pe platforma CFiR tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț

Dacă dorești să obții mai multe informații decât cele din anunțul care te interesează poți contacta departamentul de resurse umane al companiei care l-a publicat folosind datele de contact aflate în partea de sus a anunțului.

Anunțuri noi de angajare și oferte actualizate pe platforma CFiR

Anunțurile publicate în ultimele două săptămâni sunt:

Și-au actualizat anunțurile/ofertele:

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share