Slide


PARTENERI:

Consis Proiect participă la Polijobs și la Târgul de Carieră Feroviară în România în perioada 16-19 noiembrie

By

Consis Proiect, companie specializată în inginerie și consultanță pentru transportul feroviar, modernizări și consolidări de drumuri, poduri, căi ferate și construcții civile, participă în Standul Carierei Feroviare la Polijobs 2022 și la Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția de toamnă, în perioada 16-19 noiembrie pentru a identifica ingineri de diferite specializări.

Cine este Consis Proiect?

Consis Proiect este o companie specializată în inginerie și consultanță pentru transportul feroviar, modernizari si consolidari de drumuri, poduri, căi ferate si constructii civile.

Dezvoltăm soluții eficiente în sectorul feroviar, adăugăm valoare pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului, integrăm toate specializările și ne adaptam foarte usor la noii client si la diferitele locații in care ne desfasuram activitatea.

Dupa 27 ani  de activitate, CONSIS PROIECT SRL este, în prezent, una dintre cele mai importante companii private din România care poate asigura, prin diversitatea domeniilor si profesionalismul membrilor echipei, o excelenta coordonare a activitatilor din constructii şi nu numai.

Consis Proiect participă la Polijobs și la Târgul de Carieră Feroviară în România

Consis Proiect va participa în zilele de 16-17 noiembrie în Standul Carierei Feroviare de la Polijobs, iar în zilele de 18-19 noiembrie la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România și te așteaptă să te alături unei echipe formate din 50 de angajați permanenți, organizați în departamente interdependente: Lucrări de artă; Electrificare; Semnalizări; Terasamente; Arhitectură; Consolidări-mediu; Consultanţă.

Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022, care este amplasat în Holul BN, standul 9-10, este organizat de Carieră Feroviară în România – CFiR cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare din România – AIF – o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină, în România precum şi promovarea acestuia ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători.

Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în perioada 16-17 Noiembrie 2022, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level!

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

Consis Proiect vine la acest eveniment cu o ofertă pentru ingineri cu specializare în electronică, electrică sau energetică:

În Standul Carierei Feroviare vor mai fi prezente companiile: DB Engineering&Consulting, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A., TPF Inginerie și CFiR – Carieră Feroviară în România.


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, în parteneriat media cu Agerpres și Club Feroviar, organizează în zilele de 18-19 noiembrie 2022, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului, 18-19 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Oferta cu care Consis Proiect vine la aceasta ediție a târgului se adresează, în special, inginerilor de infrastructură, construcții și instalații:

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiR , abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.


La Târgul de Carieră Feroviară în România te vor aștepta


Parteneri Media


Parteneri CFiR

Cu susținerea

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share