Slide


PARTENERI:

Numeroase posturi și cursuri de calificare, pe tot teritoriul României, în ofertele partenerilor CFiR

By

Pentru începutul anului 2022 CFiR, platforma de recrutare dedicată domeniului feroviar și cel al trasportului urban pe șină, vă propune, în ofertele partenerilor săi, numeroase posturi și cursuri de calificare.

Cei interesați de un loc de muncă vor găsi, în ofertele celor 14 parteneri ai platformei CFiR, posturi pentru diverse calificări și niveluri de studii, pentru cei cu experiență sau la început de carieră, în aproape toate zonele țării.

PARTENERI CFiR

 

 

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.
GFR este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.


De peste 25 de ani, compania Alstom Transport SA este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil.
De la soluții de control digital al traficului feroviar, infrastructură și electrificare, la mentenanța pe termen lung a flotei de trenuri a metroului București, Alstom Transport aduce în mod activ o schimbare pozitivă în transportul feroviar din România.


BAICONS IMPEX SRL este o societate comercială cu răspundere limitată înființată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale si căi ferate.
Având avantajul unei echipe de peste 60 de specialiști angajați permanent (ingineri de drumuri şi poduri, căi ferate, specialişti în semnalizare şi telecomunicații, inginerie civilă, experți financiari, de mediu, topografi şi geotehnicieni, diriginți de șantier, experți tehnici, etc.) şi deținând o dotare tehnică corespunzătoare, BAICONS IMPEX S.R.L. este suficient de experimentată pentru a efectua servicii de înaltă calitate în perioade scurte de timp.


Electroalfa a luat ființă odată cu primele forme ale democrație în România, la începutul anilor ’90. Prin încredere, muncă, dedicare, respect și permanentă adaptare la cerințele partenerilor, Electroalfa a ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.
Pasiunea echipei, sistemul de management modern al celor trei fabrici de producție, centrul dedicat cercetării și dezvoltării, tehnologiile performante, precum și complexitatea lucrărilor de referință, recomandă Electroalfa drept un excelent partener de afaceri.


Eximprod este o companie înființată în 1994 care se dezvoltă datorită unei viziuni clare, a unei dorințe de a crea și dezvolta produse intuitive și inovatoare și a unei înțelegeri a dinamicii pieței.
Cercetarea și dezvoltarea continuă, investițiile și abordarea a noi domenii de activitate, au făcut din Eximprod un grup diversificat cu peste 400 de angajați, cu companii dedicate pentru producție de echipamente electrice, proiectare si consultanta, servicii de automatizări și rețele inteligente (SCADA), software, proiecte la cheie și dezvoltare de parcuri eoliene și solare.


ISPCF – S.A. s-a înfiinţat în 1947 şi s-a reorganizat ca Societate Comercială pe baza Hotărârii Guvernului României nr. 692 din 04.10.1991, prin care se aprobă şi Statutul de funcţionare. Durata funcţionării este nelimitată și are o activitate de peste 70 de ani ca societate profesională independentă, autorizată să realizeze Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea (elaborarea documentaţiei de protecţia mediului studiu de impact, bilanţ de mediu si altele) – proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică – în domeniul transportului feroviar şi cu metroul.
Politica ISPCF – S.A. este de a-şi menţine poziţia de lider în domeniul proiectării investiţiilor feroviare din România, prin satisfacerea cerinţelor clientului şi creşterea satisfacţiei acestora.


Knorr-Bremse Romania aparţine diviziei pentru vehicule feroviare a concernului Knorr-Bremse şi a fost înfiinţată în anul 2006 în Bucureşti, incluzând şi atelier pentru reparat echipamente de frână.
Ca parte a grupului Knorr-Bremse, SC Knorr-Bremse SRL poate asigura suportul tehnic şi comercial pentru alegerea şi achiziţionarea echipamentelor si sistemelor de frână, ca şi On Board pentru vehicule feroviare din gama de produse ale grupului Knorr-Bremse, care se potrivesc cel mai bine aplicaţiei clientului, fie că este vorba de vehiculele noi sau modernizate, piese de schimb cu livrare directă din centrele zonale sau din stocul propriu sau de activităţi de reparaţii şi mentenanţă pentru echipamentele de frână aflate în exploatare pe vehicule feroviare, tramvaie sau metrouri.


Novatex Solutions este o companie care activează în domeniul construcțiilor și furnizează soluții tehnice și produse geosintetice pentru toate tipurile de aplicații din construcții: lucrări de terasamente și consolidări, hidrotehnice, feroviare, lucrări de mediu, impermeabilizări depozite deșeuri sau lagune.
Novatex Solutions face parte din grupul de firme Novatex, ce are peste 25 de ani de experienţă pe piaţa din România. Am început activitatea în calitate de distribuitori pentru industrie, şi ne-am extins parteneriatele de afaceri în domeniul construcţiilor.


Societatea TIM RAIL CARGO SRL, infiintata in anul 2013, este un operator privat de transport feroviar de marfa.
Prin intermendiul specialistilor nostrii putem asigura consultanta tehnica in vederea identificarii nevoilor partenerilor noștri, a stabilirii tipului de material rulant necesar a fi utilizat, cat si gasirii, respectiv alegerii variantei optime de transport pe calea ferată.
Înainte de toate compania Tim Rail Cargo reprezintã o mare echipã ai cãrei membri sunt dedicaţi şi pasionaţi de munca lor. Acestia împãrtãşesc obiectivul companiei de a vã oferi soluţii şi servicii de transport feroviar de cea mai bunã calitate.


DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.
DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.Unicom Tranzit este operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994.
Unul dintre punctele forte ale companiei îl constituie competența echipei noastre.
Aceasta este formată din oameni pozitivi, inteligenți, dornici de a îmbunătăți în permanență modul în care lucrăm și de a găsi soluțiile optime pentru clienții noștri.
Pregătirea lor ne permite să oferim servicii de calitate înaltă, pe care ne străduim să le îmbunătățim permanent.


Cu o experiență de 48 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii.
Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine Railway Systems Romania SA şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale. Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.


S.C. Cargo Trans Vagon S.A. este un operator de transport feroviar de marfă, care din anul 2004 desfășoară activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și tehnologiilor specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european.
Compania funcționează că operator privat de transport marfă pe calea ferată din anul 2004, în baza licenței nr.06/2007, în conformitate cu Certificatul de Siguranță – partea A, eliberat de ASFR.


Societatea de Transport București STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul București și Județul Ilfov și avem responsabilitatea de a respecta valori, principii și reguli în măsură să asigure un transport public de calitate. Scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea și progresul orașului nostru.
Misiunea strategică a STB SA este de a oferi un serviciu de transport public sigur, fiabil, de calitate și în condiții de siguranță a călătorilor, capabil să răspundă necesităţilor clienţilor, la tarife accesibile.
Pentru a susţine acest obiectiv, STB SA își propune să angajeze persoane care au pregătirea şi atitudinea necesare pentru a deveni angajaţi de succes.

 

COLABORATORI CFiR

 

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share