Site logo
30 aprilie 2024

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format hibrid între 12 și 14 iunie 2024.

Carieră Feroviară în România (CFiR), sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF) și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar organizează a IX-a ediție a ”Târgului de Carieră Feroviară în România” în format hibrid – fizic 13-14 iunie 2024 în Gara de Nord București, și online 12-14 iunie 2024.

Indiferent dacă ești proaspăt absolvent, un specialist cu experiență sau cauți o schimbare în carieră, acest eveniment îți oferă oportunitatea de a interacționa direct cu companii din domeniul feroviar și de a explora perspective noi.

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

În zilele de 13 și 14 iunie vei avea oportunitatea de a te întâlni personal cu reprezentanții companiilor care aleg să participe în format fizic în spațiul dedicat Târgului de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București. Astfel, vei putea experimenta o interacțiune directă și autentică cu angajatorii și vei avea posibilitatea de a face impresie deosebită în cadrul întâlnirilor față în față.

În perioada 12-14 iunie, vei avea posibilitatea de a susține interviuri online, existând astfel flexibilitatea de a participa de oriunde în lume. Pentru aceasta este nevoie de un dispozitiv conectat la internet, dotat cu o conexiune stabilă la internet, căști și un microfon. Vei avea ocazia de a te întâlni virtual prin intermediul platformei Zoom cu reprezentanții companiilor participante și de a îți prezenta abilitățile și experiența.

De asemenea, în zilele de 13 și 14 iunie vei putea susține interviuri online la companiile care participă doar în acest format chiar și din cadrul târgului, de la Gara de Nord, fiind amenajate cabine speciale în acest sens.

Fie că ești deja parte din domeniul feroviar și cauți noi provocări, fie că vrei să îți dezvolți abilitățile într-o industrie în continuă evoluție, „Târgul de Carieră Feroviară în România” este punctul de întâlnire perfect! Aici vei avea ocazia să interacționezi cu reprezentanții celor mai importante companii din domeniul feroviar, operatori de material rulant sau infrastructură, companii de proiectare sau companii care oferă alte servicii conexe.

Vei descoperi atât oportunități de angajare și proiecte interesante, joburi pentru toate categoriile de ingineri, economiști, electricieni, lăcătuși, mecanici și multe altele, precum și posturi pentru calificări specifice domeniului feroviar, cât și companii care au oferte de înscriere pentru cursuri de calificare pentru meserii din domeniul feroviar.

Companiile care si-au anunțat deja prezența și care vă așteaptă să vă întâlniți, fizic sau online, sunt: E-P Rail, Metconf Feralla, ISPCF, PORR Construct, TPF Inginerie, voestalpine Railway Systems Romania, CONSIS PROIECT, DB Cargo RomaniaDB Engineering & Consulting, EGIS ROMANIA și STRABAG. 

Așadar, pregătește-te să îți construiești sau să îți continui viitorul într-unul dintre cele mai dinamice și captivante domenii ale industriei, să lucrezi într-o companie cu sursa de capital străin sau românesc.

Pregătește-ți CV-ul, pregătește-te să îți prezinți abilitățile și cunoștințele și ia parte la Târgul de Carieră Feroviară în România. Indiferent dacă alegi să participi în format online sau fizic, ai șansa de a face o impresie durabilă și de a îți construi drumul către o Carieră Feroviară de succes în România.

Vezi aici câteva sfaturi de la Andrei Vuță, partener la HR Design Consulting, despre cum să îți pregătești CV-ul și cum să te prezinți la un interviu de angajare.

Nu rata această oportunitate de a interacționa direct cu angajatorii, de a explora diferite opțiuni de carieră și de a te conecta cu profesioniști din domeniul feroviar. Participă la Târgul de Carieră Feroviară în România și deschide ușa către noi provocări și perspective profesionale!

Te așteptăm cu nerăbdare să faci parte din această experiență remarcabilă și să îți aduceți contribuția la dezvoltarea industriei feroviare în România.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor CFiR: ALVIROM, Astra Trans Carpatic, BAICONS, Electromontaj, E-P Rail, ISPCF, Knorr-Bremse, METCONF FERALLA, NOVATEX, PORR ROMÂNIA, TIM RAIL CARGO, TPF Inginerie, CONSIS PROIECT, DB CARGO ROMANIA, DB ENGINEERING & CONSULTING, Egis România, NOVATECH și STRABAG România, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagramTikTok) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share