Site logo
4 mai 2022

ROFERSPED, organizator de transport care oferă o gamă largă de servicii legate de transportul feroviar și servicii de consultanță legate de soluțiile de transport, face angajări la Târgul de Carieră Feroviară în România din 10-12 mai 2022.

Societatea SC ROFERSPED SA, care oferă clientilor săi o gamă completă de servicii într-un singur loc, la cel mai bun preț, în cel mai scurt timp și în cele mai sigure condiții, a luat fiinţă în anul 1997. Capitalul social este integral românesc, din acesta 91,76 % aparţinând acţionarului principal SNTFM CFR MARFA SA iar 8,24 % aparţinând altor acţionari.

Serviciile pe care ROFERSPED le oferă clientților săi sunt:

  • Logistică integrată pentru transport de marfă în trafic intern și internațional
  • Organizarea de transporturi feroviare și rutiere pentru mărfuri supradimensionate și supraîncărcate, oferind suport logistic pe toată durata desfașurarii proiectului
  • Servicii de operator de transport feroviar de mărfuri
  • Servicii de manevră feroviară
  • Inchiriere de material rulant
  • Activitate de programare a vagoanelor la încărcare și a trenurilor pentru expediere
  • Monitorizarea circulației transporturilor și informarea clientilor asupra statusului transporturilor
  • Alte activități de explotare feroviară la cererea clientilor
  • Asistență de specialitate în domeniul transporturilor feroviar.

La ediția de primăvară 2022 a Târgului de Carieră Feroviară în România ROFERSPED angajează:

Pentru toate posturile se oferă seriozitate, pachet salarial motivant și sigur, tichete de masă și posibilitatea de dezvoltare profesională.


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 10-12 mai 2022, între orele 9 – 16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România  reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 10 mai, este rezervată webinariilor susținute de instituțiile de învățământ de profil și de companiile partenere (vezi programul aici), care vor putea fi urmărite live pe pagina de facebook Carieră Feroviară în România, iar apoi vor fi disponibile pe canalul de youtube. Cei care doresc să adreseze o întrebare vorbitorilor o pot face fie trimițând-o pe adresa de email targ@cfir.ro, fie în direct, în timpul prezentărilor.

În următoarele două zile, 11 și 12 mai, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, având astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau din străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

 

Companiile care doresc să își completeze echipele cu această ocazie

 

Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR are parte de sprijinul partenerilor săi

 

Colaborează cu instituții de învățământ, asociații profesionale și patronale

 

 Și este susținută în demersul de promovare de către partenerii săi media

 

Urmăriți-ne pe site (https://cfir.ro/), newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook, youtube și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share