Site logo
7 iunie 2023

PORR România, filiala locală a grupului austriac PORR, participă în format online la cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, în perioada 7-9 iunie 2023, și  așteaptă să vă cunoașteți. PORR este o companie care consideră că fiecare angajat are șansa are șansa de a-și atinge potențialul și că abordarea centrată pe oameni este caracteristică principală a unei organizații performante.

În acest moment facem recrutări pentru:

Te așteptăm în echipa PORR România!

Construcțiile sunt un domeniu de activitate cu și despre oameni, iar gândirea antreprenorială, implicarea și atitudinea proactivă definesc atributele culturii noastre organizaționale, iar investiția în oameni, în dezvoltarea lor personală și profesională constituie una dintre direcțiile noastre strategice.

În PORR România asigurăm motivația și retenția celor mai performanți colegi prin programe de training și dezvoltare, proiecte de managementul și dezvoltarea carierei, campanii de comunicare internă sau inițiative de recunoaștere a performanței. În plus, programele de integrare ale noilor angajați și programele de training sunt planificate în funcție de prioritizarea abilităților și competențelor cheie necesare pentru atingerea performanței cerute la locul de muncă.

În cadrul departamentului de Resurse Umane și Comunicare dezvoltăm și oferim patru mari categorii de cursuri:

  • Prima categorie vizează expertiză profesională și tehnică, necesară pentru îndeplinirea diverselor roluri (tehnice, comerciale, administrative, de management al calității, de securitate și sănătate în muncă).
  • Programele de dezvoltare a abilităților de relaționare în echipă și dezvoltare personală reprezintă o categorie distinctă. În prezent, în topul priorităților noastre sunt abilitățile de comunicare eficientă, negociere, feedback, management și leadership.
  • Celelalte două categorii de traininguri au că scop dezvoltarea abilităților IT și a celor de de raportare internă.

De ce să alegi să urmezi o carieră în PORR România?

Dacă încă nu te-am convins să te alături echipei noastre poate următoarele motive, care ne definesc, o vor face:

  • Expertiză și experiență: Serviciile și expertiza noastră deservesc o gamă largă de proiecte: autostrăzi, drumuri și poduri, căi ferate, stații de tratare a apei, gropi de gunoi ecologice și rețele de canalizare, aeroporturi, lucrări de coastă, clădiri de birouri, complexe rezidențiale, clădiri industriale și logistice, spitale și facilități sportive. Sub aceeași siglă, oferim o gamă variată de servicii, de la planificare, implementare și execuție, atât pentru proiecte de construcții mici, cât și pentru cele la scară largă. În plus, În baza experiențelor internaționale și locale și a competenței tehnice aferente, PORR oferă o gamă largă de servicii relevante pentru sectorul de construcții de clădiri, păstrând în centrul atenției oamenii și nevoile acestora.
  • Reputație și recomandări: Prin gama de servicii și expertiza de ani de zile în domeniul construcțiilor, PORR este partenerul perfect atât pentru proiecte de amploare, cât și pentru proiecte la scară mică. Indiferent că ne referim la proiecte de infrastructură sau la construcții de clădiri, – conturăm orașe și creăm conexiuni globale.
  • Inovație și tehnologie: Suntem în pas cu ultimele tendințe și inovații din industrie și construim folosind tehnologii avansate. Ne concentrăm pe găsirea celor mai bune soluții și pe îmbunătățirea continuă a proceselor noastre. Punerea în practică a spiritului de pionierat este unul dintre cele mai mari atuuri ale PORR. Folosind Building Information Modelling (BIM), nu lucrăm pentru viitor – lucrăm cu viitorul.
  • Valori și cultură organizațională: Seriozitate. Umăr la umăr. Apreciere. Pasiune. Spirit de pionierat. Acestea sunt cele cinci principii ale PORR care ne definesc și ne diferențiază ca echipă. Ele sunt la baza culturii noastre organizaționale și reprezintă ingredientele cheie pentru a crește împreună, pentru a deveni mai puternici ca echipă și pentru a asigura succesul durabil al PORR. Fiecare dintre aceste principii se reflectă în comportamente dezirabile în viața de zi cu zi a echipelor.

În final, decizia depinde de nevoile și preferințele fiecărei persoane, dar suntem pregătiți să demonstrăm că suntem cea mai bună alegere prin servicii de calitate și angajament față de clienți și angajați.

PORR – Rezultate pozitive la început de 2023

Cu un volum de 8,2 miliarde EUR al lucrărilor rămase de executat (+2,2% față de anul precedent), PORR și-a depășit din nou propriul record. Volumul contractelor nou semnate a scăzut temporar cu 10,6%, dar cifrele nu includ încă contractul câștigat în aprilie pentru proiectul major Pfons-Brenner Lot H53.

În primele trei luni ale anului, Grupul PORR și-a crescut producția la 1,3 miliarde EUR. Această creștere se datorează, pe de o parte, extinderii producției în domeniul construcțiilor civile din Polonia – printre altele datorită condițiilor meteorologice favorabile. Dar și segmentele AT/CH și CEE, acesta din urmă incluzând România, Cehia și Slovacia, au înregistrat creșteri semnificative. 42,3% din volumul producției s-a realizat pe cea mai importantă piață internă, Austria.

„PORR a reușit, pe baza performanțelor din anul precedent, să înregistreze cifre excelente în primul trimestru al anului 2023. Anul acesta promite să fie unul de succes”, a concluzionat Karl-Heinz Strauss, CEO-ul Grupului PORR. „Cu o creștere a producției de 9,5%, am reușit să obținem câștiguri semnificative, iar EBT-ul nostru de 4,5 milioane EUR este de-a dreptul impresionant”.

PORR construiește inteligent pentru viitor

Strategia „Green and Lean” a grupului PORR are la bază patru piloni importanți: Companie, Angajați, LEAN și ESG, care cuprind aspecte esențiale pentru o dezvoltare sustenabilă, digitalizarea proceselor, integrarea principiilor ce țin de incluziune și diversitate, conservarea resurselor sau economia circulară fiind doar câteva dintre acestea.

Târgul de Carieră Feroviară în România – hibrid, 8-9 iunie – fizic în Gara de Nord și 7-9 iunie – online

După o perioadă de trei ani în care, din cauza pandemiei covid 19, Târgul de Carieră Feroviară în România a fost în ”stare” online, în 2023 evenimentul se transformă și trece în ”stare” hibrid și, cu această ocazie, angajatorii și candidații se vor afla față în față atât în mod direct în zilele de 8-9 iunie în Gara de Nord, cât și în online în perioada 7-9 iunie.

Această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România va avea loc în contextul în care tot mai multe proiecte sunt în derulare sau urmează a fi lansate în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină. Potrivit informațiilor furnizate de partenerul media al evenimentului – Club Feroviar (disponibile aici), acest an promite a fi unul plin de realizări și progrese în infrastructura feroviară și nu numai.

Cu aceste evoluții dinamice, domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină devine tot mai atractiv și deschide noi oportunități pentru tinerii profesioniști, pentru cei care își doresc o reconversie profesională sau pentru cei care doresc să își consolideze cariera în acest domeniu. În cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România, veți avea ocazia să fiți la curent cu ultimele tendințe și inovații în acest domeniu în plină dezvoltare.

Evenimentul va aduna sub același acoperiș companii din infrastructura și suprastructura feroviară, logistică sau material rulant și alți actori cheie din industrie. Participanții vor avea oportunitatea unică de a interacționa direct cu reprezentanții acestor organizații și de a explora diversele oportunități de angajare, cursuri de calificare sau stagii de practică.

 

Și-au anunțat prezența în Gara de Nord, 8-9 iunie

Poți susține interviuri online, 7-9 iunie, la

Evenimentul este realizat în parteneriat media cu Club Feroviar, cu sprijinul partenerilor CFiR: Baicons, E-P Rail, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, Knorr-Bremse, Novatex, Tim Rail Cargo, TPF Inginerie, Consis Proiect, DB Cargo Romania, DB Engineering&Consulting, Egis Romania și TBL Grup, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share