Site logo
10 iunie 2024

 

În perioada 12-14 iunie au loc interviurile online de la Târgul de Carieră Feroviară în România. PORR România, DB Cargo Romania, STRABAG România și VTG Rail Logistics Austria GmbH Viena – Sucursala București te așteaptă să vă cunoașteți.

De astăzi te poți înscrie la interviurile online care vor avea loc în cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România prin intermediul platformei zoom. Vezi mai jos ofertele celor patru companii, pregatește-ți CV-ul și înscrie-te la interviu pentru postul dorit.

Posturi pentru ingineri, tehnicieni, economiști și juriști în oferta PORR

În oferta PORR România se regăsesc posturi pentru ingineri, tehnicieni, economiști și juriști, disponibile în București, Ilfov, Timiș sau Caraș Severin:


DB Cargo Romania, oferte pentru electricieni, sales, șef tren, RTV și mecanic locomotivă

DB Cargo Romania participă la Târgul de Carieră Feroviară în România atât în format online, cât și fizic – în Gara de Nord București pe 13-14 iunie, cu oferte pentru:


Ești inginer? Îți poți găsi locul la STRABAG România

STRABAG te așteaptă cu oferte diverse, în București, Ilfov, Sibiu, Timiș, Covasna, Harghita, Brașov, Mehedinți:


Vrei să fii Sales Manager? Hai la VTG Rail Logistics Austria GmbH Viena – Sucursala București

VTG, companie care operează cea mai mare flotă privată de vagoane de marfă din Europa și este un jucător puternic în sectorul transporturilor, este în căutarea unui Specialist/ Sales Manager Transport Intermodal cu o expertiză solidă în domeniul transportului feroviar pentru a se alătura echipei noastre la sucursala VTG din București.


”Târgul de Carieră Feroviară în România”, ajuns la cea de-a IX-a ediție,  este organizat de Carieră Feroviară în România (CFiR), sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF)  și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar.

Acest târg este punctul de întâlnire între viitorii profesioniști și liderii industriei feroviare, oferind acces direct la informații despre oportunități de angajare, cursuri de calificare și stagii de practică. Este o ocazie ideală pentru a vă conecta cu angajatori de top și a descoperi cum puteți contribui la proiectele majore care formează viitorul transportului feroviar în România și în Europa.

Care sunt reperele acestei ediții a târgului?Nu ratați șansa de a vă construi o carieră într-un domeniu de viitor!

Pregătiți-vă CV-ul și veniți să vă întâlniți cu reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din domeniu. Înscrieți-vă la interviurile online în perioada 12-14 iunie și/sau vizitați Târgul de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București, în zilele de 13 și 14 iunie, pentru a descoperi oportunități de carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.


Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor CFiR: ALVIROMAstra Trans CarpaticBAICONSElectromontajE-P RailISPCFKnorr-BremseMETCONF FERALLANOVATEXPORR ROMÂNIATIM RAIL CARGOTPF InginerieCONSIS PROIECTDB CARGO ROMANIADB ENGINEERING & CONSULTINGEgis RomâniaNOVATECH și STRABAG România, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare (AIF), Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR) și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).


Accesează site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagramTikTok) pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre ”Târgul de Carieră Feroviară în România” – ce companii își vor mai anunța prezența și care vor fi ofertele lor de carieră – locuri de muncă, înscrieri la cursuri de calificare, stagii de practică sau internshipuri.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau la numărul de telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până vineri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share