Site logo
6 iunie 2023

Mâine, 7 iunie, la ora 10.00, debutează cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, cu ziua dedicată exclusiv interviurilor online, continuând apoi în zilele de 8 și 9 iunie 2023, între orele 10-16, atât fizic, în Gara de Nord Burești, în zona caselor de bilete, cât și online.

Evenimentul, ai cărui parteneri principali sunt DB Cargo Romania și PORR Construct, este organizat de Carieră Feroviară în România – CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, în parteneriat media cu Club Feroviar și se adresează tuturor celor care își doresc o carieră în domeniul feroviar și cel al produselor și serviciilor conexe.

La această ediție și-au anunțat prezența 20 de companii în a căror oferte se regăsesc locuri de muncă pentru diverse profesii și posibilități de înscriere la cursuri de calificare în meserii feroviare.

Vor participa companii de stat și cu capital privat, companii mari (cu peste 1000 de angajați) și mai mici, companii românești și multinaționale, companii din diverse domenii de activitate – gestionarul de infrastructura feroviară, operatori de transport feroviar, proiectanți și constructori de infrastructură și suprastructură, reparatori de material rulant.

Astfel, companiile care si-au anunțat prezența și care vă așteaptă să vă întâlniți, fizic sau online, sunt: DB Cargo Romania, PORR Construct, BAICONS, ISPCF, Novatex Solutions, TPF Inginerie, VIOTOP, CFR Marfă, CNCF CFR SA, CONSIS PROIECT, DB Engineering & Consulting, EGIS ROMANIA, GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), TBL Grup, Telecomunicații CFR, Atelierele CFR Grivita, CARGO TRANS VAGON, CONTRAIL Machinery S.R.L., IMSAT, SEGULA Technologies Romania. 

De ce să lucrezi în domeniul feroviar?

Această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România va avea loc în contextul în care tot mai multe proiecte sunt în derulare sau urmează a fi lansate în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină. Potrivit informațiilor furnizate de Club Feroviar (disponibile aici), acest an promite a fi unul plin de realizări și progrese în infrastructura feroviară și nu numai.

De asemenea, din punct de vedere al condițiilor de muncă și al salarizării, pentru cei care își doresc să realizeze o carieră în domeniul feroviar, un motiv în plus de a-și dori să lucreze la o companie din acest domeniu ar trebui să îl reprezinte intrarea în vigoare a legii Statutului Personalului Feroviar, legea 195/2020.

Cu aceste evoluții dinamice, domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină devine tot mai atractiv și deschide noi oportunități pentru tinerii profesioniști, pentru cei care își doresc o reconversie profesională sau pentru cei care doresc să își consolideze cariera în acest domeniu.

Încă mai puteți să vă înscrieți la interviurile online din cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România

Opt companii și-au anunțat participarea la Târgul de Carieră Feroviară în România în format online:

  • DB Cargo Romania și GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), operatori de transport feroviar, vă așteaptă să vă înscrieți pentru un interviu online, având în ofertele lor atât locuri de muncă, cât și cursuri de calificare, dar vă așteaptă și în zilele de 8 și 9 iunie să vă întâlniți în Gara de Nord
  • PORR Construct, companie de proiectare și construcție de infrastructură, și CARGO TRANS VAGON, alt operator de transport feroviar, vă așteaptă doar la interviurile online din 7, 8 și 9 iunie
  • Novatex Solutions, furnizor de soluții tehnice și produse geosintetice, VIOTOP și TBL Grup, companii de inginerie, proiectare și consultanță, și CONTRAIL Machinery, companie specializată în proiectarea și fabricarea mașinilor de sudat șine de cale ferată, au oferte pentru ingineri, arhitecți și diverse categorii de specialiști și tehnicieni și asteaptă CV-urile voastre.

Prin înscrierea la interviurile online din zilele de 7, 8 și 9 iunie, aveți flexibilitatea de a participa de oriunde din lume, pentru aceasta având nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet, dotat cu o conexiune stabilă, căști și un microfon și de aplicația Zoom instalată pe dispozitiv.

Târgul de Carieră Feroviară în România în format fizic, 8-9 iunie, Gara de Nord București

În zilele de 8 și 9 iunie participanții vor avea oportunitatea unică de a interacționa direct cu reprezentanții angajatorilor și de a explora diversele oportunități de angajare, cursuri de calificare sau stagii de practică.

De asemenea, în aceste două zile va exista în continuare posibilitatea de susținere a interviurilor online chiar și din cadrul târgului, de la Gara de Nord, fiind amenajate două cabine speciale în acest sens.

Evenimentul va aduna sub același acoperiș companii din infrastructura și suprastructura feroviară, logistică sau material rulant și alți actori cheie din industrie.

Vor fi prezente în Gara de Nord:

Așadar, pregătește-ți CV-ul, pregătește-te să îți prezinți abilitățile și cunoștințele și ia parte la Târgul de Carieră Feroviară în România. Indiferent dacă alegi să participi în format online sau fizic, ai șansa de a lăsa impresie durabilă și de a-ți construi drumul către o Carieră Feroviară de succes în România.

Și-au anunțat prezența în Gara de Nord, 8-9 iunie

Poți susține interviuri online, 7-9 iunie, la

Evenimentul este realizat în parteneriat media cu Club Feroviar, cu sprijinul partenerilor CFiR: Baicons, E-P Rail, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, Knorr-Bremse, Novatex, Tim Rail Cargo, TPF Inginerie, Consis Proiect, DB Cargo Romania, DB Engineering&Consulting, Egis Romania și TBL Grup, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share