Site logo
3 mai 2022

Prezentă la ediția de primăvară 2022 a Târgului de Carieră Feroviară în România, care va avea loc în format online în perioada 10-12 mai, TPF Inginerie, membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, ce activează în domeniul ingineriei în 58 de țări și pe 5 continente, caută ingineri cu și fără experiență.

TPF INGINERIE este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din Romania.

Satisfacția clienților noștri este generată de calitatea serviciilor pe care le oferim, flexibilitatea și modul de lucru integrat alături de client și pentru client, prin care răspundem fiecărei nevoi în parte.

Principalele servicii oferite
  • STUDII DE FEZABILITATE, inclusiv studii de teren (studii topografice și geotehnice)
  • MONITORIZARE FACTORI DE MEDIU (aer, apă, sol si zgomot)
  • MASTER PLAN și APLICAȚII DE FINANȚARE
  • PROIECTE TEHNICE și DETALII DE EXECUȚIE și documentații tehnice pentru obținerea avizelor și acordurilor, a Certificatului de Urbanism ș.a.
  • DOCUMENTAȚII DE ATRIBUIRE pentru servicii, furnizare și lucrări
  • Asistență tehnică pentru MANAGEMENTUL PROIECTULUI și SUPERVIZAREA LUCRĂRILOR DE EXECUȚIE
Domeniile noastre de expertiză
  • Transporturi (rutiere, portuare, aeroportuare, căi navigabile, căi ferate)
  • Alimentari cu apă și canalizare
  • Construcții civile
  • Energie regenerabilă

Posturile disponibile în echipa TPF Inginerie, în zonele București, Iași, Constanța, Cluj, Galați sau Brașov, pentru persoane cu experiență sau la început de carieră, sunt:

Joburile sunt disponibile în regim de lucru full-time sau part-time și se poate lucra în hibrid (remote+office).

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA TPF Inginerie

Avantajul nostru puternic este capacitatea de a construi echipe active pentru a planifica, gestiona și implementa proiecte integrate și stimulatoare de la începuturi până la finalizare.

Oferim o gamă largă de servicii precum studii, proiecte detaliate, specificații tehnice, documente de licitație, supravegherea construcțiilor, managementul proiectelor, asistență tehnică și diverse analize tehnice și economice pentru investiții și lucrări de construcții. Serviciile noastre corespund sectoarelor legate de mediu, porturi, imobiliare și transporturi, dar suntem deschiși la orice alte activități care necesită cunoștințe de inginerie.


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 10-12 mai 2022, între orele 9 – 16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România  reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 10 mai, este rezervată webinariilor susținute de instituțiile de învățământ de profil și de companiile partenere (vezi programul aici), care vor putea fi urmărite live pe pagina de facebook Carieră Feroviară în România, iar apoi vor fi disponibile pe canalul de youtube. Cei care doresc să adreseze o întrebare vorbitorilor o pot face fie trimițând-o pe adresa de email targ@cfir.ro, fie în direct, în timpul prezentărilor.

În următoarele două zile, 11 și 12 mai, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, având astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau din străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

 

Companiile care doresc să își completeze echipele cu această ocazie

 

Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR are parte de sprijinul partenerilor săi

 

Colaborează cu instituții de învățământ, asociații profesionale și patronale

 

 Și este susținută în demersul de promovare de către partenerii săi media

 

Urmăriți-ne pe site (https://cfir.ro/), newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share