Slide Slide


PARTENERI:

voestalpine Railway Systems România dorește să-și completeze echipa cu ingineri mecanici la Târgul de Carieră Feroviară în România

By

voestalpine Railway Systems România, singura companie din România furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii, dorește să-și completeze echipa cu ingineri mecanici la ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România care are loc în mediul online în perioada 10-12 mai 2022.

Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine Railway Systems România SA şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale. Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

Principalul domeniu de activitate este producţia de aparate de cale.

Pentru cel de-al doilea domeniu de activitate – producţia de tirfoane şi SI-uri, voestalpine Railway Systems România SA a livrat aceste produse atât în Europa, cât şi Africa şi Asia.

Dintre partenerii noştrii în diferite proiecte din România suntem onoraţi să amintim: CNCF CFR SA, Metrorex şi constructorii  parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.

voestalpine Railway Systems România dorește să-și completeze echipa cu ingineri mecanici

La această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România voestalpine Railway Systems România dorește să își completeze echipa de la fabrica sa din Buzău cu:

Candidații ideali trebuie să fie comunicativi, orientați spre rezolvarea problemelor, să dea dovadă de flexibilitate și să le placă lucrul în echipă.

 

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

voestalpine își datorează poziția de lider în segmentele de business în care activează celor 49.000 de angajați din 500 de companii și locații, pe 5 continente și 50 de țări la nivel global. În fiecare zi, prin eforturile constante de inovare și asumare a responsabilității, aceștia ne reinventează viitorul.

Încercăm permanent să creăm un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajații noștri pe cât este plin de provocări.  Pilonul central este o cultură corporate bazată pe respect și care are nevoie de încredere, diversitate și asumarea responsabilității.

Suntem mai puternici pentru că lucrăm împreună

Inovațiile avansează pas cu pas, iar eforturile sunt concentrate în toate domeniile companiei noastre pentru a obține mai mult, lucrând împreună. Fiecare dintre noi – de la începători la manageri, muncitori calificați sau experți supracalificați – contribuie la succesul general al companiei. Și asta pentru că – și toți înțelegem acest lucru ca fiind evident – împărțim responsabilitatea față de societatea și lumea în care trăim. Un motiv bun pentru a lucra împreună și pentru a lua viitorul în propriile mâini!


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 10-12 mai 2022, între orele 9 – 16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România  reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 10 mai, este rezervată webinariilor susținute de instituțiile de învățământ de profil și de companiile partenere.

Amedeo Neculcea, Director General Adjunct – GFR

10:00 – Anna-Maria Dudas,Director General al CENAFER, va prezenta ”Oferta de cursuri CENAFER și perspectivele angajării în sistemul feroviar în contextul actual al nevoii de personal calificat în acest domeniu”.

În acest webinar va avea o intervenție și Amedeo Neculcea, Director General Adjunct al GFR, pentru a prezenta oferta de cursuri de calificare ale acestei companii.

13:00 – Prezentarea Facultății de Transporturi din cadrul UPB – Programe de studii, departamente și laboratoare, program ERASMUS+ și sesiunea de admitere 2021, vor prezenta conf.dr.ing. Ilona Mădălina Costea, decan al Facultății de Transporturi și prof.dr.ing. Gabriel Popa, prodecan al Facultății de Transporturi.

15:30 – Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB, va fi realizată de către conf.univ.dr.ing. Adrian Burlacu, decan al Facultatii de Cai Ferate, Drumuri si Poduri.

Webinariile CFiR vor putea fi urmărite live pe pagina de facebook Carieră Feroviară în România , iar apoi vor fi disponibile pe canalul de youtube .
Cei care doresc să adreseze o întrebare vorbitorilor o pot face fie trimițând-o pe adresa de email targ@cfir.ro, fie în direct, în timpul prezentărilor.

În următoarele două zile, 11 și 12 mai, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, având astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau din străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

 

Companiile care doresc să își completeze echipele cu această ocazie

 

Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR are parte de sprijinul partenerilor săi

 

Colaborează cu instituții de învățământ, asociații profesionale și patronale

 

 Și este susținută în demersul de promovare de către partenerii săi media

 

Urmăriți-ne pe site (https://cfir.ro/), newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook, youtube și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share