Slide Slide


PARTENERI:

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) la Târgul de Carieră Feroviară în România, angajări și cursuri de formare

By

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, participă la Târgul de Carieră Feroviară în România, în perioada 7-9 iunie 2023, atât fizic, cât și online, cu o ofertă compusă atât din locuri de muncă, cât și din cursuri de formare profesională.

GFR este o companie cu capital privat, integral românesc care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 20 de ani, GFR și-a început activitatea ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, iar în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional, la acest moment opererează prin toate frontierele de stat ale României.

În cadrul GFR, ne concentrăm pe construirea unei culturi organizaționale puternice, în care fiecare membru al echipei se simte valorizat, implicat și motivat. Încurajăm colaborarea, comunicarea deschisă și respectul reciproc în cadrul echipelor, valorile noastre organizationale – Calitate, Siguranta, Responsabilitate si Inovatie fiind esențiale pentru a obtine succes și performanță durabilă.

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), angajări și cursuri de formare

Vino să faci parte din echipa noastră. Dacă îți dorești să ai o contribuție reală la viitorul mobilității, te așteptăm la GFR. Căutăm oameni pasionați de domeniul feroviar, cu atitudine deschisă și dornici să se dezvolte profesional.

În oferta noastră vei găsi:

Te așteptăm la interviuri fizic, în Gara de Nord, și online

La Târgul de Carieră Feroviară în România, veți avea posibilitatea de a susține interviuri online, în perioada 7-9 iunie existând astfel flexibilitatea de a participa de oriunde în lume. Pentru aceasta este nevoie de un dispozitiv conectat la internet, dotat cu o conexiune stabilă la internet, căști și un microfon. Veți avea ocazia de a vă întâlni virtual prin intermediul platformei Zoom cu reprezentanții GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) și de a vă prezenta abilitățile și experiența.

În zilele de 8 și 9 iunie veți avea oportunitatea de a vă întâlni personal cu echipa GFR în format fizic în spațiul dedicat Târgului de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord, în zona holului caselor de bilete clasa a II-a. Astfel, veți putea experimenta o interacțiune directă și autentică cu angajatorul și veți avea posibilitatea de a face impresie deosebită în cadrul întâlnirii față în față.

 

VINO SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA GFR! 

Vino să faci parte din echipa noastră. Dacă îți dorești să ai o contribuție reală la viitorul mobilității, te așteptăm la GFR. Căutăm oameni pasionați de domeniul feroviar, cu atitudine deschisă și dornici să se dezvolte profesional.

La GFR fiecare angajat are potențialul de a contribui la succesul organizației și de a avea un impact pozitiv asupra activității. Statutul de lider de piață ne obligă să încurajăm angajații să acționeze că lideri în propriul domeniu de expertiză, să își asume responsabilitatea pentru rezultatele proprii și să fie un model de profesionalism, integritate și angajament.

Ne preocupă să creăm un mediu de lucru în care fiecare angajat se simte valorizat, respectat și încurajat să își aducă contribuția unică. Promovăm diversitatea, incluziunea și stimulăm o cultură a feedback-ului constructiv, unde ideile și perspectivele diferite sunt apreciate și încurajate.

Te invităm să faci parte din echipa GFR și să contribui la succesul nostru comun!

Târgul de Carieră Feroviară în România – hibrid, 8-9 iunie – fizic în Gara de Nord și 7-9 iunie – online

După o perioadă de trei ani în care, din cauza pandemiei covid 19, Târgul de Carieră Feroviară în România a fost în ”stare” online, în 2023 evenimentul se transformă și trece în ”stare” hibrid și, cu această ocazie, angajatorii și candidații se vor afla față în față atât în mod direct în zilele de 8-9 iunie în Gara de Nord, cât și în online în perioada 7-9 iunie.

Această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România va avea loc în contextul în care tot mai multe proiecte sunt în derulare sau urmează a fi lansate în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină. Potrivit informațiilor furnizate de partenerul media al evenimentului – Club Feroviar (disponibile aici), acest an promite a fi unul plin de realizări și progrese în infrastructura feroviară și nu numai.

Cu aceste evoluții dinamice, domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină devine tot mai atractiv și deschide noi oportunități pentru tinerii profesioniști, pentru cei care își doresc o reconversie profesională sau pentru cei care doresc să își consolideze cariera în acest domeniu. În cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România, veți avea ocazia să fiți la curent cu ultimele tendințe și inovații în acest domeniu în plină dezvoltare.

Evenimentul va aduna sub același acoperiș companii din infrastructura și suprastructura feroviară, logistică sau material rulant și alți actori cheie din industrie. Participanții vor avea oportunitatea unică de a interacționa direct cu reprezentanții acestor organizații și de a explora diversele oportunități de angajare, cursuri de calificare sau stagii de practică.

 

Și-au anunțat prezența în Gara de Nord, 8-9 iunie

Poți susține interviuri online, 7-9 iunie, la

Evenimentul este realizat în parteneriat media cu Club Feroviar, cu sprijinul partenerilor CFiR: Baicons, E-P Rail, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, Knorr-Bremse, Novatex, Tim Rail Cargo, TPF Inginerie, Consis Proiect, DB Cargo Romania, DB Engineering&Consulting, Egis Romania și TBL Grup, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share