Slide


PARTENERI:

Informatică Feroviară este prezentă la ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România

By

Informatică Feroviară, societate care furnizează produse software şi servicii informatice pentru sistemul de transport feroviar din România, este prezentă la ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România care are loc în mediul online în perioada 10-12 mai 2022.

Obiectul de activitate al S.C. ”Informatică Feroviară”-S.A. constă în producția de programe, implementarea și exploatarea de aplicații informatice pentru societățile feroviare și pentru terți.

Compania reprezintă Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” – S.A. pe probleme specifice de informatică în organismele internaționale, în care aceasta este membră.

Informatică Feroviară este prezentă la Târgul de Carieră Feroviară în România

La această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România compania Informatică Feroviară dorește să faca angajări pentru următoarele posturi:

Pentru toate posturile se acordă următoarele beneficii:

  • post full-time, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată (90 zile perioadă de probă)
  • mediu de lucru atractiv, adaptat dinamicii evoluției tehnologiei IT, în care sunt încurajate dezvoltarea profesională și inițiativa personală
  • suport pentru dezvoltare competențe profesionale
  • alte beneficii acordate conform Contractului Colectiv de Muncă

Te așteptăm în echipa noastră

Pentru Informatică Feroviară, atragerea și retenția personalului de specialitate, cu înaltă calificare în domeniul IT&C reprezintă un obiectiv principal. Se investesc resurse importante pentru perfecționarea colectivelor de specialiști din domeniul IT și business feroviar, care aduc plus-valoare companiei.

  • post full-time, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată (90 zile perioadă de probă).
  • mediu de lucru atractiv, adaptat dinamicii evoluției tehnologiei IT, în care sunt încurajate dezvoltarea profesională și inițiativa personală.
  • suport pentru dezvoltare competențe profesionale.
  • alte beneficii acordate conform Contractului Colectiv de Muncă.

Activitatea Informaticii Feroviare se desfășoară în domeniul IT&C, cu aplicare în businessul feroviar. Prin urmare, piața muncii în care ne integrăm are o particularitate importantă: oferta salarială din domeniul privat IT&C este superioară celei pe care noi, ca societate comercială cu unic acționar o companie se stat, o oferim angajaților noștri. Cu toate acestea, crearea unui context de lucru atractiv, interesant din punct de vedere al parcursului de carieră, dar care ține cont și de latura umană-personală a angajaților, reprezintă principalele argumente pentru care cei care doresc să ni se alăture, decid să rămână în „familia Informaticii Feroviare”.


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 10-12 mai 2022, între orele 9 – 16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România  reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 10 mai, este rezervată webinariilor susținute de instituțiile de învățământ de profil și de companiile partenere.

Amedeo Neculcea, Director General Adjunct – GFR

10:00 – Anna-Maria Dudas,Director General al CENAFER, va prezenta ”Oferta de cursuri CENAFER și perspectivele angajării în sistemul feroviar în contextul actual al nevoii de personal calificat în acest domeniu”.

În acest webinar va avea o intervenție și Amedeo Neculcea, Director General Adjunct al GFR, pentru a prezenta oferta de cursuri de calificare ale acestei companii.

13:00 – Prezentarea Facultății de Transporturi din cadrul UPB – Programe de studii, departamente și laboratoare, program ERASMUS+ și sesiunea de admitere 2021, vor prezenta conf.dr.ing. Ilona Mădălina Costea, decan al Facultății de Transporturi și prof.dr.ing. Gabriel Popa, prodecan al Facultății de Transporturi.

15:30 – Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB, va fi realizată de către conf.univ.dr.ing. Adrian Burlacu, decan al Facultatii de Cai Ferate, Drumuri si Poduri.

Webinariile CFiR vor putea fi urmărite live pe pagina de facebook Carieră Feroviară în România , iar apoi vor fi disponibile pe canalul de youtube .
Cei care doresc să adreseze o întrebare vorbitorilor o pot face fie trimițând-o pe adresa de email targ@cfir.ro, fie în direct, în timpul prezentărilor.

În următoarele două zile, 11 și 12 mai, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, având astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau din străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

 

Companiile care doresc să își completeze echipele cu această ocazie

 

Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR are parte de sprijinul partenerilor săi

 

Colaborează cu instituții de învățământ, asociații profesionale și patronale

 

 Și este susținută în demersul de promovare de către partenerii săi media

 

Urmăriți-ne pe site (https://cfir.ro/), newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook, youtube și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share