Slide


PARTENERI:

CFiR.ro: O multitudine de posibilități pentru a începe sau dezvolta o carieră feroviară

By

 Pe site-ul Carieră Feroviară în România – CFiR, unica platformă de recrutare dedicată domeniului feroviar și cel al transportului urban pe șină, aproximativ 30 de companii, de stat sau private, oferă o multitudine de posibilități pentru a începe sau dezvolta o carieră feroviară.

Încă de la debutul platformei, în anul 2017, ne-am propus să fim puntea de legătură perfectă între oamenii, care se aflau în căutarea unui loc de muncă stabil sau doreau să identifice posibilități de formare și calificare, și angajatorii, care ne transmit spre publicare și promovare anunțuri de angajare și posibilități/oportunități pentru început de carieră.

În prezent, Carieră Feroviară în România (CFiR) este unica platformă de recrutare, dedicată domeniului feroviar și transportului urban pe șină, pe care ne propunem să o dezvoltăm și să o transformăm într-un HUB de recrutare și de informare pentru toți cei care își doresc să înceapă sau să dezvolte o carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

Pe site-ul www.cfir.ro găsiți anunțuri pentru locuri de muncă, cursuri de calificare sau alte oportunități de început de carieră de la aproximativ 30 de companii. Tot ce trebuie să faceți, după ce identificați un anunț care vă interesează este să aplicați la anunț sau să contactați compania care a publicat anunțul respectiv folosind datele de contact din antetul anunțului.

Companiile care au anunțuri active în acest moment pe platforma CFiR sunt: ALSTOM TRANSPORT SAElectroputere VFU PașcaniCONTRAIL MACHINERY S.R.L., DB Engineering&ConsultingVest Trans RailErmewaSNTFC ”CFR Călători” SAKnorr-Bremse RomaniaVio TopGrup Feroviar Român (GFR)ASTRA Vagoane Călători SACompania Naţională de Căi Ferate “CFR” – SAUnicom Tranzitvoestalpine Railway Systems RomaniaLTE-Rail RomâniaTRANSFEROVIAR GRUP SACarieră FeroviarăDB Cargo RomaniaCONSTANTIN GRUPARCADA COMPANYSocietatea de Transport București STB SAROFERSPED SABAICONS IMPEX SRLCargo Trans Vagon S.A.TPF InginerieASTRA TRANS CARPATICREGIO CĂLĂTORI S. R. L. și SPIACT Craiova.

Pentru a fi la curent cu posibilitățile de angajare, precum și cele de calificare/formare profesională, cu noutățile din domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, dar și să vă familiarizați cu companiile care activează în acest domeniu și mediul de lucru din cadrul acestora vă invităm să ne urmăriți în activitățile pe care le prestăm pentru dumneavoastră:

  • Târgul de Carieră Feroviară în România în format online, 2 ediții/an – primavara și toamna
  • Webinariile CFiR – în care dezvoltăm anumite teme legate de resursa umană din domeniu, prezentăm ofertele educaționale ale instituțiilor de învațământ, prezentăm companiile din domeniu
  • Povești pe Drumuri de Fier – un proiect născut din dorința de a apropia oamenii și de a-i așeza la aceeași masă și de a afla întâmplări și povești mai puțin cunoscute din istoria personală a invitaților, dar și din istoria căilor ferate
  • Site-ul cfir.ro pe care sunt prezente oferte de locuri de muncă, posibilități de calificare și oportunități pentru tinerii care vor sa înceapă o carieră în acest domeniu. Toate acestea sunt completate de știri/articole despre domeniul feroviar marca Club Feroviar și de rubrica Blog unde sunt publicate articole pe teme referitoare la resursa umană din acest domeniu.

Suntem activi și vă livrăm cele mai noi informații prin:

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share