Site logo
11 iunie 2024

Atelierele CFR Grivița a confirmat prezența la Târgul de Carieră Feroviară în România, devenind astfel cea de-a 26-a companie cu diverse oferte de carieră de la această ediție, una la care sunt prezente și 3 instituții de învățământ – toți aceștia reuniți sub aceeași umbrelă pentru a expune oportunitățile existente într-un domeniu de viitor cum este cel feroviar și al transportului urban pe șină.

Atelierele CFR Grivița, companie ce deţine o poziţie de vârf în rândul reparatorilor de vagoane de călători pentru traficul intern şi internaţional al vagoanelor cu regim special, dormitoare cuşete, restaurante, saloane trenuri de epocă şi vagoane pentru uzul administraţiei, vine la Târgul de Carieră Feroviară în România pentru a găsi oamenii potriviți pentru posturile de Inginer Material Rulant și Electrician.

Să recapitulăm care sunt reperele Târgului de Carieră Feroviară în România

26 de companii cu mai mult de 140 de oferte de carieră – stagii de practică, internshipuri, oferte pentru tot felul de calificări și pregătiri, în aproape toată țara

 


3 instituții de învățământ

CENAFER, Facultatea de Transporturi din cadrul UNSTPB și Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB și-au anunțat prezența la Târgul de Carieră Feroviară în România, în Gara de Nord București, în zilele de 13 și 14 iunie, pentru a oferi celor interesați informații despre procedura de înscriere la cursuri/facultate și ce oportunități există după absolvire.

Pentru că ne apropiem de perioada în care se vor face înscrierile pentru sesiunile de admitere la facultăți, dar și pentru că sunt foarte mulți cei care își doresc să activeze în domeniul feroviar și, în acest sens, doresc să se califice într-o meserie specifică acestui domeniu, CFiR a invitat cele 3 instituții de învățământ să participe la cea de-a IX-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România și să ofere informații tuturor celor interesați de a le urma cursurile.

Cu această ocazie, doritorii pot afla care sunt și când vor avea loc procedurile de admitere la facultate, care sunt criteriile de selecție și ce pași trebuie urmați, precum și detalii despre cum și unde se pot înscrie la cursuri de calificare în meserii cu specific feroviar.

De asemenea, cu această ocazie puteți afla ce oportunități de carieră aveți după absolvire și care este viitorul meseriilor pentru care vă veți pregăti.


2 workshopuri

Reprezentanți ai Autorității Feroviare Române – AFER și ai HR Design Consulting vor fi prezenți la Târgul de Carieră Feroviară în România, în Gara de Nord București, pentru a-ți oferi, în cadrul a două workshopuri, informații care te pot ajuta în carieră.

Astfel, pe 13 iunie, de la ora 12.00, Laurențiu Zaharia de la AFER va susține workshopul cu tema ”Vrei să înveți prin practică și testare?”, iar de la ora 14.00 Andrei Vuță de la HR Design Consulting îți va da câteva sfaturi despre cum să te pregătești pentru un interviu de angajare la workshopul ”Trenul Carierei: Destinația – Interviul Perfect”.

Vei putea urmări workshopurile atât live, la Târgul de Carieră Feroviară în Gara de Nord București, pe culoarul care face legătura între intrarea de la coloane și peronul central, cât și online pe pagina noastră de facebook.


Tombola – Motiv în plus pentru a participa

La finalul evenimentului, participanții vor avea șansa de a câștiga echipamente de lucru, oferite de Alvirom Echipamente Protecție, un stimulent atractiv pentru toți cei prezenți. Aceste premii subliniază angajamentul nostru pentru siguranța și echiparea adecvată a profesioniștilor din domeniu.


Nu ratați șansa de a vă construi o carieră într-un domeniu de viitor!

Pregătiți-vă CV-ul și veniți să vă întâlniți cu reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din domeniu. Înscrieți-vă la interviurile online în perioada 12-14 iunie și/sau vizitați Târgul de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București, în zilele de 13 și 14 iunie, pentru a descoperi oportunități de carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, ajuns la cea de-a IX-a ediție,  este organizat de Carieră Feroviară în România (CFiR), sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF)  și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar.


Evenimentul este realizat, de asemenea, cu sprijinul partenerilor CFiR: ALVIROMAstra Trans CarpaticBAICONSElectromontajE-P RailISPCFKnorr-BremseMETCONF FERALLANOVATEXPORR ROMÂNIATIM RAIL CARGOTPF InginerieCONSIS PROIECTDB CARGO ROMANIADB ENGINEERING & CONSULTINGEgis RomâniaNOVATECH și STRABAG România, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare (AIF), Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR) și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).


Accesează site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagramTikTok) pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre ”Târgul de Carieră Feroviară în România” – ce companii își vor mai anunța prezența și care vor fi ofertele lor de carieră – locuri de muncă, înscrieri la cursuri de calificare, stagii de practică sau internshipuri.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau la numărul de telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până vineri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share