Slide


PARTENERI:

Multe posturi pentru ingineri anunțate de companiile participante la Târgul de Carieră Feroviară în România, 10-12 mai 2022

By

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 10-12 mai 2022, între orele 9 – 16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România, iar companiile participante au în ofertele lor multe posturi pentru ingineri, cu experiență sau fără, în regim de lucru full-time, part-time, remote, hibrid (remote+office) sau cu prezență la locul de muncă.

Din cele unsprezece companii care și-au anunțat prezența la această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, nouă au în ofertele lor posturi pentru ingineri, peste 40 de oferte de acest tip, în afară de acestea mai existând anunțuri pentru economiști, tehnicieni, electricieni, mecanici de locomotivă, șefi de tren și alte meserii, precum și anunțuri de înscriere la cursuri de calificare.

Sunt posturi disponibile în București, jud. Cluj, jud. Constanța, jud. Galați, jud. Iași, jud. Arad, jud. Bihor, jud. Caraș Severin, jud. Mehedinți, jud. Timiș, jud. Buzău, jud. Brașov și în Germania.

 Pentru a participa la târg este necesar să accesați pagina evenimentului,  https://cfir.ro/targcfir/, să identificați, în ofertele angajatorilor, anunțul care vă interesează și să vă programați pentru un interviu. 
Companiile care participă la Târgul de Carieră Feroviară în România

Posturi pentru ingineri anunțate de companiile participante la Târgul de Carieră Feroviară în România

Baicons Impex SRL

Grup Feroviar Român (GFR)

ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate

DB Cargo Romania

voestalpine Railway Systems Romania

Cargo Trans Vagon

DB Engineering & Consulting

”Electrificare CFR” S.A.

TPF INGINERIE


 

Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR are parte de sprijinul partenerilor săi

 

Colaborează cu instituții de învățământ, asociații profesionale și patronale

 

 Și este susținută în demersul de promovare de către partenerii săi media

 

Urmăriți-ne pe site (https://cfir.ro/), newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook, youtube și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share