Slide

Patru operatori feroviari prezenți la Târgul de Carieră Feroviară în România

By

Grup Feroviar Român (GFR), DB Cargo Romania, Cargo Trans Vagon și Unicom Tranzit sunt cei patru operatori feroviari care se vor afla față în față cu candidații la interviurile ce vor avea loc in zilele de 24 și 25 noiembrie în cadrul ediției de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Cei patru operatori feroviari caută personal pentru posturile de Mecanic Locomotivă, Șef Tren, Revizor Tehnic Vagoane, Manevrant Vagoane, Șef de Manevră în zone de pe aproximativ întreg teritoriul României, dar au în ofertele lor și alte anunțuri pentru diferite posturi și calificări.

Vezi mai jos ofertele complete ale Grup Feroviar Român (GFR), DB Cargo Romania, Cargo Trans Vagon și Unicom Tranzit

ALȚI ANGAJATORI PREZENȚI LA TÂRGUL DE CARIERĂ FEROVIARĂ ÎN ROMÂNIA
Ce trebuie să faci pentru a susține un interviu în cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România

Participarea este gratuită și accesibilă tuturor persoanelor care sunt în căutarea unei oportunități de carieră în domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină. Tot ce ai de făcut este să urmărești ofertele de pe pagina evenimentului și să te înscrii pentru un interviu pentru postul dorit. Atașează un CV și o scrisoare de intenție sau completează date relevante despre calificările/educația și experiența ta pentru a îți crește șansele de a fi selectat pentru interviul solicitat.

Înregistrarea la interviuri se face parcurgând cu atenție următorii pași:

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe pagina târgului
  2. Să te înscrii la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vrei să susții interviul și să completezi datele cerute
  3. Să aştepți confirmarea programării la interviu din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesezi zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

Grup Feroviar Român (GFR)

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere, are o ofertă compusă din:

DB Cargo Romania

DB Cargo Romania, un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, vine cu o ofertă de locuri de muncă atât în străinatate:

Cargo Trans Vagon

Cargo Trans Vagon S.A.operator de transport feroviar de marfă cu o experiență de peste 15 ani în transportul feroviar de marfa intern și internațional, caută oamenii potriviți pentru funcțiile de:

Unicom Tranzit

UNICOM Tranzitoperator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994, se prezintă cu o ofertă bogată, în special pentru punctul de lucru de la Fetești, dar și pentru alte zone din țară. Posturile pentru care fac angajări sunt:


Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Prima zi a evenimentului, 23 noiembrie, este rezervată prezentărilor de companii și a ofertelor cu care acestea se vor prezenta la târg, iar în următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online.

Candidații vor avea astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau chiar și străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și care este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

COMPANII PARTICIPANTE
Cargo Trans Vagon

 

PARTENERI MEDIA

 

PARTENERI
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share