Slide


PARTENERI:

Zece companii și multe posturi disponibile în toată țara la Târgul de Carieră Feroviară în România, 10-12 mai 2022

By

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 10-12 mai 2022, între orele 9 – 16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România la care și-au anunțat prezența zece companii.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

La această ediție a târgului și-au anunțat prezența șase companii cu activitate în infrastructura și/sau suprastructura feroviară, în contextul în care, așa cum prezenta Club Feroviar într-un articol de la finalul lunii martie, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare, derulează proiecte în valoare de 31 de miliarde de lei, are în pregătire proiecte cu finanțare prin PNRR în valoare de 4,17 miliarde EUR și intenționează să introducă la finanțare prin Programul Operațional Transport alte proiecte în valoare de 8,97 miliarde EUR.

De asemenea, la târg vor fi prezenți și patru operatori feroviari de transport, unul cu capital de stat, ceilalți cu capital privat.

În ofertele acestor companii se regăsesc atât posturi cu specific feroviar, precum mecanic locomotivă, șef tren sau manevrant vagoane, cât și anunțuri de angajare pentru economiști, ingineri, tehnicieni sau electricieni. Sunt anunțuri de locuri de muncă care acoperă întreg teritoriul României, în regim de lucru full-time sau part-time, pentru persoane cu experiență sau la început de carieră.

 Pentru a participa la târg este necesar să accesați pagina evenimentului,  https://cfir.ro/targcfir/, să identificați, în ofertele angajatorilor, anunțul care vă interesează și să vă programați pentru un interviu. 

10 mai – ziua Webinariilor CFiR, 11 și 12 mai – interviurile

Prima zi a evenimentului, 10 mai, este rezervată webinariilor susținute de instituțiile de învățământ de profil și de companiile partenere.

Webinariile CFiR vor putea fi urmărite live pe pagina de facebook Carieră Feroviară în România, apoi vor fi disponibile pe canalul youtube.

Cei care doresc să adreseze o întrebare vorbitorilor o pot face trimițând-o pe adresa de email targ@cfir.ro sau în direct, în timpul prezentărilor.

Programul zilei, care va fi actualizat în permanență pe pagina evenimentului, este următorul:

10:00 Oferta de cursuri CENAFER și perspectivele angajării în sistemul feroviar, în contextul actual al nevoii de personal calificat în acest domeniu, vor fi prezentate de către Anna-Maria Dudas, director general al CENAFER.

14:00 Prezentarea Facultății de Transporturi din cadrul UPB – Programe de studii, departamente și laboratoare, program ERASMUS+ și sesiunea de admitere 2022; vor prezenta conf.dr.ing. Ilona Mădălina Costea, decan al Facultății de Transporturi și prof.dr.ing. Gabriel Popa, prodecan al Facultății de Transporturi.

15:30 Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB va fi realizată de către conf.univ.dr.ing. Adrian Burlacu, decan al Facultatii de Căi Ferate, Drumuri și Poduri.

În următoarele două zile, 11 și 12 mai, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, având astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau din străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Zece companii la Târgul de Carieră Feroviară în România

Baicons Impex SRL, societate având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale si căi ferate, dorește să angajeze Inginer proiectant de căi ferate, drumuri și poduriInginer proiectant Instalații feroviare (SCB, CE, ERTMS etc)Inginer proiectant energoalimentare/ linie de contactInginer Proiectant Construcții Civile.


Grup Feroviar Român (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană, este un operator feroviar cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere. La această ediție a târgului, GFR face înscrieri pentru Curs calificare – Mecanic de Locomotivă și angajează: Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) – Activitate Locomotive, Electrician – Activitate Locomotive, Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) – Activitate Vagoane, Mecanic Locomotivă, Șef tren, Revizor Tehnic Vagoane  și Logistician/Tehnician CPDT.


ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, societate având activitate neîntreruptă de peste 75 de ani, autorizată să realizeze activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea (elaborarea documentaţiei de protecţia mediului, studiu de impact, bilanţ de mediu si altele) – proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică – în domeniul transportului feroviar şi cu metroul, caută să își completeze echipa cu: Specialist Protecția Mediului/ BiologInginer proiectant Structură de rezistențăInginer proiectant Instalații electriceInginer proiectant EnergoalimentareInginer proiectant Linie de contact și Protecția instalațiilor din cale și vecinătate.


DB Cargo Romania, operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România, angajează: Electrician reparații locomotiveRevizor Tehnic VagoaneResponsabil Managementul CalitățiiManevrant vagoaneMecanic de Locomotivă (de drum)Mecanic LocomotivăRevizor Siguranța CirculațieiȘef Tren.


voestalpine Railway Systems Romania, singura companie din Româania furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii, cu experiență de aproape 50 de ani, angajează Inginer Mecanic Proiectant Aparate de Cale și Inginer Mecanic Programator CNC. Incercăm permanent să creăm un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajații noștri pe cât este plin de provocări.  Pilonul central este o cultură corporate bazată pe respect și care are nevoie de încredere, diversitate și asumarea responsabilității.


Cargo Trans Vagon, operator de transport feroviar de marfă, care din anul 2004 desfășoară activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și tehnologiile specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european, face recrutări pentru posturile: Șef tren, Instructor Tracţiune, Mecanic Locomotivă, Instructor Vagoane și Inginer Material Rulant – vagoane.


”Electrificare CFR” S.A., filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” S.A. ce are ca obiect de activitate comercializarea energiei electrice, angajează Ingineri (absolvenți ai Facultății de Energetică sau Inginerie Electrică). Să faci parte din echipa S.C. “Electrificare CFR” S.A. înseamnă să te alături unei familii. Suntem mereu atenți la dezvoltarea angajațiilor, conștienți că progresul lor profesional înseamnă și succesul nostru.


ROFERSPED, organizator de transport care oferă o gamă largă de servicii legate de transportul feroviar și servicii de consultanță legate de soluțiile de transport, angajează EconomistDispecer CirculațieManevrant VagoaneMecanic Ajutor de LocomotivăMecanic de LocomotivăȘef de Tren.


Telecomunicații CFR, companie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicaţiilor feroviare, care furnizează servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe cele mai noi tehnologii, dorește să își completeze echipa de peste 500 de specialiști care asigură funcționarea optimă a rețelei 24/7 cu Tehnicieni Telecomunicații. În prezent administrăm o rețea de 6.000 km fibră optică interurbană, fiind în continuă expansiune și modernizare.


TPF INGINERIE, o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din Romania, angajează Inginer Proiectant Poduri – SeniorInginer Proiectant Poduri – JuniorInginer Proiectant Electrificare și EnergoalimentareDiriginte de Șantier – Calitate, Cantităţi, Măsurători, Probe Teste LaboratorDiriginte de Șantier – Instalații de Electrificare și Energoalimentare, Inginer proiectant infrastructură feroviară, Inginer tehnologia transporturilor (Trafic), Diriginte de șantier Infrastructură/suprastructură feroviară, Diriginte de șantier Tuneluri, Expert/Inginer construcții civile, Coordonator proiect – în domeniul servicii inginerești și arhitectură, Inginer Rețele Electrice CF (ERTMS/SCB/CED), Inginer tuneluri, Inginer infrastructură feroviară, Inginer poduri – senior, Inginer geotehnică + consolidări și Inginer proiectant tuneluri.


 

Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR are parte de sprijinul partenerilor săi

 

Colaborează cu instituții de învățământ, asociații profesionale și patronale

 

 Și este susținută în demersul de promovare de către partenerii săi media

 

Urmăriți-ne pe site (https://cfir.ro/), newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook, youtube și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share